foto

In de kijker: Mammut New Wave

Omdat er op de site steeds meer aandacht is voor klimmen, deze keer een specifiek klim-product: de Mammut New Wave klimgordel. De New Wave is een lichte heupgordel, voorzien van 4 kunststof materiaallussen, 1 extra lus voor een pofzakje, elastische binding aan de achterkant en een zeer comfortabele, huidvriendelijke binnenvoering.

Mammut New WaveOok de beenlussen van deze gordel zijn voorzien van een 3D mesh zodat de gordel ten alle tijden comfotabel aanvoelt. Door de elastische binding aan de achterkant geven de beenlussen (daar waar nodig) mee, zodat ze goed blijven zitten tijdens het klimmen. Dit wordt nog eens versterkt door de wijze waarop de beenlussen gestikt zijn (in een Y-vorm). Door gebruik te maken van het 'loop-back'-systeem bij het vastzetten van de gordel ben je verzekerd van een stevige (en dus veilige) gordel die niet losser gaat zitten tijdens het klimmen. Precies op de plek waar de sluiting zit worden er twee lagen 3D-mesh over elkaar geschoven. Op die manier voel je dus tijdens een zittende houding niet direct het harde metaal in je buik steken.

De New Wave is voor zijn gewicht (slechts 390 gram voor maat M) bijzonder all-round. Hij is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan gebruikt worden voor wedstrijdklimmen, indoorklimmen en alpienklimmen en in mindere mate ook voor ijsklimmen. Voor nagenoeg iedereen is er wel een geschikt model, daar de New Wave beschikbaar is in de maten XS, S, M en L. Daarnaast zijn de elastische bindingen aan de achterkant dusdanig te verstellen dat ze voor de meeste klimstijlen aan te passen zijn in lengte.

De verkoopprijs van de Mammut New Wave is EURO 64,95.

Mocht jij ook een Mammut New Wave willen aanschaffen, loop dan binnen bij de betere buitensportzaak. Winkels die de Mammut klimgordels en harnassen nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met RB Agenturen in Benthuizen (079-3300100).

Voor meer informatie over Mammut-producten kijk je uiteraard op de Nederlandse website van Mammut: www.mammut.nl.

Mocht ook jij ge´nteresseerd zijn in klimmen, kom dan eens een dagje klimmen met de mensen van Club Hiking-site.nl. Mammut heeft enkele klim-gordels beschikbaar gesteld om te gebruiken tijdens deze middagen, zodat je dus geen gordel hoeft te huren.

Recente nieuws-items met betrekking tot Mammut:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 18-05-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }