Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

SYMBIOS: Alpine underwear van Mammut

SYMBIOS: Alpine underwear van MammutHet Zwitserse Mammut komt dit seizoen op de markt met eigen Alpine Underwear: ondergoed voor de serieuze bergsporter onder de naam SYMBIOS. SYMBIOS staat voor de combinatie van natuurlijk Merinowol en microvezels. Voorlopig is Mammut Symbiose in Nederland enkel verkrijgbaar bij Zwerfkei en in Belgie enkel bij De Berghut.

Het beste van twee werelden
SYMBIOS is de slimme combinatie van natuurlijk en kunstmatige materialen met body mapping op de eerste laag. Het resultaat is drie onafhankelijke materialen die zijn geoptimaliseerd voor de verschillende eisen die de verschillende lichaamsonderdelen vragen. Het fijnste Merinowol en superieur polyester kunstvezel garanderen een ideaal lichaamsklimaat op alle delen van het lichaam onder alle omstandigheden.

Functionele eigenschappen
Dankzij de toepassing van meerdere materialen is het Mammut gelukt ondergoed te ontwikkelen met zeer functionele eigenschappen. Zo wordt de temperatuur rond het lichaam zo constant mogelijk gehouden, warmer als het buiten koud is en kouder als het juist te warm wordt. Vocht wordt zo snel mogelijk van het lichaam weg getransporteerd om afkoeling te voorkomen. Het lichaam blijft daardoor droog en voelt prettiger aan. Bovendien is de pasvorm perfect dankzij de elastische eigenschappen van het materiaal en zorgt de natuurlijke werking van Merinowol ervoor dat er geen nare geurtjes ontstaan.

Voor meer informatie: https://www.mammut.ch/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mammut:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.