Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Mammut hoofdlampen in nieuwe kleuren

Mammut hoofdlampen in nieuwe kleurenDe hoofdlampen van Mammut zijn nu ook beschikbaar in nieuwe kleuren. Naast de traditionele rode en zwarte uitvoering zijn ze er nu ook verkrijgbaar in andere kleuren.

De look van de nieuwste hoofdlampen van Mammut is niet het enige dat is veranderd. Ze zijn ook gemakkelijker in het gebruik geworden. De hoofdband is bijvoorbeeld gemakkelijker af te stellen en de aan/uit knop kan ook in het donker en met handschoenen aan gemakkelijk gevonden worden.

De TR1 en de TXlite maken gebruik van de Total Reflex Optics verlichtings techonlogie van Lucido. De precisie lenzen focussen het LED-licht efficiƫnt voor maximaal rendement en de technologie maakt het Mammut mogelijk om de hoeveelheid licht zeer nauwkeurig af te stemmen. Het resultaat is zeer efficiƫnt licht, spotverlichting en een combinatie van beiden.

Het T1 instapmodel komt nu in twee kleuren, de TR1 in vier kleuren en de TXlite in drie verschillende kleuren. Speciaal voor dames zijn er zelfs uitvoeringen beschikbaar van de TR1 en TXlite in zachtere kleuren.

Voor meer informatie: https://www.mammut.ch/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mammut:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.