Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

X-Zoom hoofdlamp van Mammut

X-Zoom hoofdlamp van MammutMammat introduceert met X-Zoom hoofdlamp de eerste LED hoofdlamp waarvan de lichtstraal traploos versteld kan worden. Dankzij de nieuwste LED generatie heeft de X-Zoom een lichtbereik dat verstelbaar is tot wel 120 meter. Bovendien heeft de X-Zoom enkele slimme features.

De Total Reflex Optics lenzen in de Mammut X-Zoom LED hoofdlamp bieden helder licht over de gehele breedte van het blikveld. De breedte van de lichtstraal is bovendien met een simpele handomdraai in te stellen tussen 5 en 45 graden. Er zijn 3 sterktes van helderheid in te stellen, tussen 12 en 120 meter. Bovendien zijn alle instelfuncties ook gemakkelijk te gebruiken met handschoenen aan.

Een extra feature op de X-Zoom is de knopvergrendeling die het per ongeluk inschakelen van de lap voorkomt en zo lege batterijen weet te voorkomen. Achter op de batterijcase van de lamp is een kleine rode lamp geplaats evenals de mogelijkheid om de status van de batterijen te controleren. Uiteraard is de X-Zoom in te stellen om het alpine noodsignaal weer te geven in geval van nood.

De Mammut X-Zoom weegt 110 gram exclusief batterijen en 170 gram inclusief de 3 AA batterijen. De lamp heeft een adviesprijs van EURO 129,00.

Voor meer informatie: https://www.mammut.ch/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mammut:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.