foto

In de kijker: Alpine Pro Jack van Lowe Alpine

Afgelopen maand maakte je op deze site kans op een Lowe Alpine Atom jack. Deze maand lees je alles over het parade-paardje van Lowe Alpine: het Alpine Pro jack.

Lowe Alpine Alpine Pro JackMocht je nog eens van plan zijn om een flinke tocht in de bergen te gaan doen waarbij je moet kunnen vertrouwen op je jack, dan is de Alpine Pro wellicht iets voor jou. Licht van gewicht (slechts 750 gram) en toch in staat om een flinke storm te doorstaan. Het jack is uitgevoerd in Triplepoint Ceramic en maakt gebruik van AIMMS en Dry Yarn technology voor de ideale afvoer van lichaamsvocht. Dit jack is niet alleen licht van gewicht maar tevens waterdicht en het bezit een hoog ademend vermogen.

Triplepoint Ceramic is een waterdichte, winddichte en ademende stof die speciaal door Lowe Alpine is ontwikkeld om zware omstandigheden de baas te kunnen zijn. Niet alleen tijdens een korte bui, maar ook voor langere tijd blijft de waterdichtheid en het ademend vermogen hierbij goed. De Dry Yarn technology zorgt nog eens voor een extra waterafstotende werking voor langere tijd, zonder dat dit ten koste gaat van de ademende werking van de stof.

AIMMS vocht management is een andere techniek die Lowe Alpine gebruikt om te zorgen dat lichaamsvocht snel en efficient wordt weggevoerd. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je eigen vocht (zweet, condens) ervoor zorgt dat je jack van binnen nat aanvoelt.

Zoals gezegd is de Alpine Pro prima voor zware omstandigheden. Een hoge kraag, goed afsluitende mouwen en de verschillende elastieken voor betere pasvorm zorgen voor het vasthouden van de lichaamswarmte. Verschillende zakken (variërend van een Napoleon-zak achter de rits tot zeer grote zakken op de borst), een goed verstelbare (en niet hinderlijke!) capuchon en een opbergzakje zijn de extra's die het afmaken.

Het Alpine Pro Jack is te koop in de maten S, M, L en XL en komt in de kleuren 'venetian red/black/sandstone', 'sandstone/black/venetian red', 'lava yellow/marine blue/adratic blue' en 'adriatic blue/marine blue/lava yellow' (zie foto).

De adviesverkoopprijs van het Lowe Alpine Alpine Pro Jack is EURO 399,95.

Mocht jij ook een Alpine Pro Jack willen aanschaffen, loop dan binnen bij de betere buitensportzaak. Winkels die Lowe Alpine nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Lowe Alpine Nederland BV in Leusden (033-4340454).

Ook kun je de site van Lowe Alpine zelf bezoeken voor meer modellen.

Recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 16-04-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }