Home » Materialen » Materiaal-besprekingen

NST Shoe Fresh

Ingezonden door: Raymond Koome
Gepubliceerd op: 05-04-2011, 02:14

NST Shoe Fresh

Shoe Fresh van NST is zo’n product dat je in de winkel ziet liggen en dan mee neemt onder het mom van ‘baat het niet, dan schaadt het niet’. En als je het dan eenmaal een keer in je schoenen hebt gespoten, dan wil je niet anders meer. Sterker nog: je omgeving (lees: partner) wil niet anders meer!

Schoenendeodorant

Shoe Fresh is eigenlijk gewoon een soort van deodorant voor je schoenen. Die schoenen gaan na verloop van tijd stinken en dus spuit je er dan met Shoe Fresh in om die geur te verdrijven. Simpeler kan het niet. Maar hoe simpel het ook klinkt, veel mensen denk er niet aan. En dus ben ik blij dat ik het uiteindelijk toch maar eens geprobeerd heb. Zeker vrouwlief was erg onder de indruk van het verschil. Ik gebruik de Shoe Fresh dan ook voornamelijk in de schoenen die niet gewassen kunnen worden of waarvan de zooltjes bij voorkeur niet in de wasmachine gaan. En dat zijn eigenlijk bijna al mijn (wandel)schoenen.

Biologisch afbreekbaar

Eerder heb ik al eens een soort gelijk product gebruikt, maar dat was erg chemisch. Niet alleen van geur, maar zeker ook van samenstelling. In tegenstelling is de Shoe Fresh van NST eco-friendly zoals er op het flesje staat, wat dan ook wil zeggen dat het spul biologisch afbreekbaar is. De vloeistof is gemaakt op waterbasis en in tegenstelling tot veel soortgelijke producten niet vlambaar of voorzien van gevaarlijke ingrediënten. Dus zonder chemische oplosmiddelen of drijfgassen.

Twee geuren

Er schijnen overigens twee verschillende geuren van de NST Shoe Fresh te zijn. Zelf heb ik Eucalyptus, maar er is ook een sinaasappel geur beschikbaar.

Conclusie: het werkt!

Shoe Fresh gaat de geur in je schoenen op een antibacteriële manier te lijf. De geur wordt dus bij de basis aangepakt en dat merk je. De schoenen ruiken vrijwel direct weer fris en lijken ook langer fris te blijven. Gewoon een kwestie van een paar keer in de schoen spuiten en de schoen vervolgens even in de open lucht laten drogen. Ik ben dus erg tevreden over dit middeltje. Maar belangrijker is misschien nog wel dat vrouwlief er tevreden over is. Ik kan zowaar mijn schoenen weer in haar bijzijn uit doen zonder dat ze direct weg rent. En dat is misschien nog wel de belangrijkste graadmeter :)

Meer informatie?

Voor meer informatie: https://www.nstoutdoor.com/

Andere recente materiaal-besprekingen van dezelfde productgroep:

Andere recente materiaal-besprekingen van Raymond Koome: