Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Opinel messen frisse zomerkleuren

Opinel messen frisse zomerkleurenOpinel komt voor de zomer met enkele opvallende nieuwe producten op de markt. Meest opvallend is daarbij de kleur: vanaf nu zijn de N°07 en N°08 ook in frisse zomerkleuren verkrijgbaar.

Kleurrijke N°07 inox met koord
Het Opinel zakmes N°07 komt in een viertal frisse kleuren voorzien van lederen koord. Bij de kassa van de buitensportwinkel tref je een aantrekkelijk display aan in de vorm van een Opinel zakmes, waar naast de vier kleuren (blauw, groen, paars en oranje) ook N°08 in beukenhout met lederen koord op zit.

Voor de kleine avonturiers: Mon Premier Opinel in roze en groen
Het bekende Mon Premier Opinel zakmes met roestvrij stalen lemmet met afgeronde punt en beukenhouten heft is nu ook verkrijgbaar in de kleur rood. Nieuw zijn de messen waarvan het houten heft in de kleuren fuchsia roze of appeltjes groen verkrijgbaar is.

Voor meer informatie: https://www.opinel.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Opinel:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.