Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Weer en wind kansloos bij Schoffel Sanford DJ, Jayden en Sheen

Weer en wind kansloos bij Schoffel Sanford DJ, Jayden en SheenSoms zijn de weersomstandigheden dusdanig zwaar dat je geen moment wilt twijfelen aan je kleding. Een prettige pasvorm is fijn, een mooie kleur lekker meegenomen, maar bescherming tegen weer en wind een absolute vereiste. De herenjacks uit de X-Trail collectie zijn voor juist die omstandigheden ontworpen. Als het avontuur een heuse uitdaging wordt moet je immers op je kleding kunnen vertrouwen.

Sanford DJ
Zoals de naam al aangeeft, is de Sanford een zogenaamd Double Jack: een buitenshell met een inritsbaar binnenjack standaard meegeleverd. In het geval van de Sanford DJ bestaat de buitenshell uit tweelaags Gore-Tex Performance Shell dat waterdichtheid garandeert, terwijl binnenin een Altai Fleece jack is geritst dat voor de nodige isolatie en daarmee warmte zorgt. Comfort en bescherming gaan bij dit jack dan ook hand in hand. Sanford DJ is verkrijgbaar in verschillende kleuren, in de maten 46 t/m 58.

Jayden
Dankzij het gebruikte tweelaags Venturi materiaal biedt de Schöffel Jayden een stevig weerwoord als de regen met bakken uit de lucht komt vallen. Dit eigen materiaal van Schöffel is namelijk niet alleen waterdicht, maar heeft ook een dusdanig ademend vermogen dat het klimaat direct rond het lichaam altijd prettig blijft. En mocht er toch extra ventilatie nodig zijn, dan biedt de onderarmventilatie altijd uitkomst. Het jack is goed gevoerd om de kou buiten te houden, maar de capuchon kan gemakkelijk worden verwijderd als het weer juist onverwachts een keer wel meewerkt. Jayden is verkrijgbaar in de kleuren chinese red, parachute purple, methyl blue en zwart (allen overigens voorzien van contrasterend gekleurde ritsen), in de maten 46 t/m 58.

Sheen
Dat een goede Soft Shell helemaal niet duur hoeft te zijn, laat Schöffel zien met het Sheen jack. Deze biedt dankzij het gebruikte Soft Shell Stretch veel bewegingsvrijheid en houdt je dankzij de hoogsluitende kraag lekker warm. De contrasterend gekleurde ritsen kunnen dankzij de ritslussen ook met handschoenen aan gemakkelijk worden gesloten of geopend, terwijl koude handen in de ruime zakken kunnen worden gewarmd als de handschoenen per ongeluk vergeten zijn. Sheen is verkrijgbaar in de kleuren chinese red, chocolate brown, limoges blue en zwart (met of zonder contrasterend gekleurde ritsen), in de maten 46 t/m 58.

Active X-Trail collectie
De Active X-Trail collectie van Schöffel is speciaal ontworpen voor enthousiaste outdooravonturiers. Of je nu de Alpen in trekt of door Canada reist, een natuurpark betreedt of een eenzame bergtop beklimt: de technische, innovatieve materialen en perfecte pasvorm van de modellen uit de X-Trail collectie maken hen torenhoog favoriet. Ook als de omstandigheden de lat een keer hoger leggen en het avontuur een heuse uitdaging wordt.

Voor meer informatie: https://www.schoeffel.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Schöffel:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.