Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe camera-accessoires van b-grip

Nieuwe camera-accessoires van b-gripB-grip, de fabrikant van het innovatieve camera draagsysteem, breidt haar productenlijn uit met drie nieuwe accessoires: een statiefadapter en twee handstraps.

B-grip TA (Tripod Adapter)
Met deze statiefadapter kan de onder de camera geschroefde b-grip QRP (Quick Release Plate) op elk statief geklikt worden. De b-grip QRP paste al standaard op diverse statieven van o.a. Velbon en Manfrotto, nu past deze op elk statief, inclusief de kleinere zoals de Gorillapod. De klant hoeft dus nu helemaal niet meer te schroeven!

B-grip HS en HS+ (Handstraps)
Met de handstrap heeft de gebruiker de camera stevig beet en kan de lange draagriem helemaal weggelaten worden. Er zijn twee versies van de handstrap: de b-grip HS wordt gecombineerd met een bestaande b-grip QRP, terwijl de HS+ geleverd wordt inclusief een QRP.

Met deze accessoires bestaat de b-grip lijn uit de b-grip basiskit (EURO 54,95), b-grip TK (Travel Kit, EURO 17,95), b-grip QRP (EURO 24,95), b-grip Regenhoes (EURO 7,95), b-grip TA (Tripod Adapter, verwachte prijs EURO 19,95), b-grip HS (Handstrap, verwachte prijs EURO 19,95), b-grip HS+ (Handstrap mét QRP, verwachte prijs EURO 29,95).

Voor meer informatie: https://www.bgrip-nl.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot B-grip (camera-houder):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.