Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Merrel lanceert M-Connect Series

Merrel lanceert M-Connect SeriesMerrel lanceert de nieuwe M-Connect Series, een serie lichtgewicht schoenen die de ervaring van barefoot running benadert. Vier verschillende collecties sluiten aan bij de wensen van mensen die met minimale schoeisel veilig in de buitenlucht willen (hard)lopen.

Met de schoenen uit de nieuwe M-Connect series heeft de sporter letterlijk meer feeling met zijn omgeving. De schoenen zitten als gegoten om de voet en dankzij de dunne zool heeft de loper direct contact met de ondergrond. Daarbij heeft Merrel de serie opgedeeld in verschillende collecties, van extreem lichte schoenen voor hardlopers tot de meer robuustere modellen die geschikt zijn voor hiking. Afhankelijk van het type heeft de schoen een dikkere of dunnere zool.

De schoenen hebben stuk voor stuk een moderne, frisse uitstraling. Vrolijke kleuren en geaccentueerde details versterken het idee van ‘lightweight’.

Voor meer informatie: https://www.merrell.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Merrell:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.