Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Patagonia bedient trail runners op hun wenken

Patagonia bedient trail runners op hun wenkenDeze lente laat Patagonia haar toewijding aan de echte trailrunner blijken. Maar ook voor de 'gewone' hardloper biedt Patagonia genoeg moois. 75 procent van de herencollectie en 60 procent van de damescollectie dit jaar is nieuw of opnieuw ontworpen om de beste prestaties te kunnen leveren.

Traverse Jacket
Voor de koele lentemomenten introduceert Patagonia het nieuwe Traverse Jacket. Patagonia’s meest lichtgewichte en ademende soft-shell verkrijgbaar. Gemaakt van een duurzame, gerecyclede polyester/spandex mix en DWR finish. Een zeer veelzijdig kledingstuk met de goedkeuring van bluesign®. De Traverse heeft aan de achterkant iets meer lengte en de mouwen zijn langer en komen tot over de handen.
Consumentenadviesprijs: EURO 120,00.

Air Flow Shirt
Voor lange hauls op de heetste dagen is er het Air Flow Shirt. Dit shirt heeft lichtgewicht Capilene® 1 fabric in de body en ademende Air Flow inzetstukken van gaas onder de oksel voor de ultieme vochtafdrijving en snelle droogtijden. Dit is ons meest technische kledingstuk, perfect voor tochten in warm eer. Stof: Body: 3,4-oz 100% gerecycled polyester. Inzetstuk: 3,2-oz 100% polyester gaas. Met 10-UPF zonnebescherming en Gladiodor® geurcontrole.
Consumentenadviesprijs: EURO 60,00.

Strider Pro Shorts
Op het gebied van herenshorts introduceert Patagonia de nieuwe Strider PRO, deze is hetzelfde als de populaire Strider Short, maar dan met zakken. Ontworpen om dat stapje extra te nemen. De nieuwe Strider PRO is voor core trail runners die graag een sneldrogende en ultralichte polyester broek dragen met zakken, schuurvrij comfort en vochtafdrijving. Stof: 2,3-oz 50-denier 100% polyester (waarvan 50% gerecycled) microdobby. Met vochtafdrijving en een Deluge® DWR finish.
Consumentenadviesprijs: EURO 60,00.

All Weather Dress
Patagonia heeft geluisterd naar haar ambassadeurs en de All Weather Collectie vernieuwd met verbeteringen aan de running skirts en dresses. Ook de All Weather Shorts en Capris voor dames en de knickers voor heren zijn vernieuwd. De All Weather Dress is een lichtgewicht sportief jurkje in de stijl van een tanktop. De All Weather Dress is gemaakt van een duurzame polyester/spandex-mix met een ademend Air Flow gaaspaneel aan de achterkant om overtollige warmte snel af te voeren. De jurk heeft aan de binnenkant voor een klein verstop zakje en aan de achterkant een envelopzak. Stof: 5,6-0z 88% polyester/12% spandex met 10-UPF ingebouwde zonnebescherming. Rugpaneel: 3,2-oz 100% polyester gaas.
Consumentenadviesprijs: EURO 55,00.

Houdini Pants
Favoriet van onze ambassadeurs, de Houdini Pant. Essentieel voor iedere trailrunner, maar ook prima geschikt voor de gewone loper. Houdt wind en water buiten, is licht, draagt comfortabel en kan klein worden opgeborgen.
Consumentenadviesprijs: EURO 90,00.

Voor meer informatie: https://www.patagonia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Patagonia:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.