Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Insectenvrij in je Columbia Long Sleeve Shirt

Insectenvrij in je Columbia Long Sleeve ShirtAankomende week krijgen we opnieuw tropische temperaturen. Wat ga jij doen? Een dagje naar het strand? Een wandeling door de bossen? Misschien wel kamperen? Wat je ook gaat doen: insecten zijn overal. Vooral in de avond komen ze de hoek om kijken. Om insectenvrij te kunnen genieten van de zomer introduceert Columbia: Insect Blocker - Long Sleeve Shirt.

Insect Blocker is een revolutionaire technologie die je helpt in de strijd tegen insecten. De technologie is een effectieve, onzichtbare verdediging die in kleding en accessoires zit. Het beloofde effect blijft tot wel 70 wasjes zitten. Muggen, vliegen, teken, mieren: Insect Blocker beschermt je ertegen. Hierdoor kun je zonder insectenkriebels genieten van je zomer.

Het Long Sleeve Shirt is naast de technologie Insect Blocker ook voorzien van de technologie├źn Omni-Wick, welke je droog en comfortabel houdt en Omni-Shade, welke je beschermt tegen de zon.

Het Insect Blocker Long Sleeve Shirt is verkrijgbaar is diverse frisse zomerse kleuren.

Voor meer informatie: https://www.columbia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Columbia Sportswear:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.