Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ODLO Evolution X-Light Shirt zo licht dat je het amper voelt

ODLO Evolution X-Light Shirt zo licht dat je het amper voeltSamen met het stijgen van de buitentemperaturen groeien ook de eisen die aan sportkleding worden gesteld. Een snelle vochtregulatie en een optimale klimaatbeheersing zijn bepalend voor ons comfort. Met het EVOLUTION X-LIGHT ondergoed presenteert Odlo, toonaangevende fabrikant van functionele sportkleding, een collectie die speciaal is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van sporters in de zomer: functioneel en licht, voor veeleisende sportmensen die hoge eisen stellen aan het ontwerp en de functionaliteit van hun kleding.

Het nieuwe EVOLUTION X-LIGHT shirt overtuigt door zijn nieuwe design, maar ook door zijn functionaliteit en zijn geringe gewicht. Een herenshirt in maat M weegt amper 75 gram en is zo licht dat het amper op de huid wordt gevoeld. Deze lijn is ontwikkeld voor bijzonder warme temperaturen en intensieve, sportieve activiteiten. Dankzij de ingewerkte ventilatiezones aan de rug en onder de armen zorgen de shirts voor een aangenaam lichaamsklimaat. De ergonomische pasvorm, de naadloze afwerking en de haast niet voelbare zomen garanderen een aangenaam draagcomfort. Door de elastische rondgebreide tricotage kleeft het materiaal niet op de huid en wordt wrijving van het materiaal tegen de huid vermeden. De effect by Odlo functie verhindert bovendien onaangename geurtjes.

De EVOLUTION X-LIGHT shirts zijn de optimale begeleiders in de zomer, bij elke intensiteit.

De damesversie is verkrijgbaar in de maten XS tot XL, het herenondergoed bestaat in de maten S tot XL. De adviesverkoopprijs is EURO 34,95.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.