Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

KEEN Seacamp II CNX voor actieve buitensportkids

KEEN Seacamp II CNX voor actieve buitensportkidsDe kinderschoenen van KEEN zijn erg populair dankzij de betrouwbare bescherming van de sandalen voor de kleine teentjes. In de lente/zomer van 2014 kunnen ouders en kinderen zich verheugen op een groot aantal nieuwe technologieën, kleuren en prints bij de KEEN kids collectie. De nieuwe modellen bieden de hoge kwaliteit en afwerking die ouders mogen verwachten van KEEN. Deze schoenen maken iedereen blij en zorgen voor plezier op het schoolplein tot in de zomervakantie.

"De combinatie van kleuren en materialen zullen de aandacht trekken van zowel kinderen en ouders," zegt Erin Simons, Product Line Manager voor kids. "De KEEN belofte van duurzaamheid en bescherming in de KEEN nieuwe collectie wordt versterkt door een regenboog van felle kleuren en prints."

KEEN.CNX is een innovatieve collectie van low-profile, lichtgewicht schoenen die in alle categorieën zijn terug te vinden.

Elk CNX ontwerp heeft de klassieke KEEN pasvorm, waarbij de tenen vrij kunnen bewegen, maar ondertussen ook worden beschermd zonder hierbij te overdrijven. Door de populariteit van de Seacamp CNX is deze stijl voor dit seizoen in meer maten verkrijgbaar. De Seacamp II CNX is nu ook verkrijgbaar voor peuters in verschillende kleuren. Deze allrounder heeft een non-marking rubberen buitenzool met multi-directionele flexgrooves voor meer grip op natte en gladde ondergronden. De sandaal beschikt over de typische KEEN.CNX kenmerken: low profile, een vereenvoudigd bovenwerk met gemakkelijke elastische vetersluiting en klittenband voor een perfecte pasvorm tijdens het spelen. De sandaal heeft aan de binnenkant een antibacteriële laag en is zo weer schoon, want hij mag zelfs in de wasmachine.

Voor meer informatie: https://www.keenfootwear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Keen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.