Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Klaar voor de wintersport met Eider Crossover-series

Klaar voor de wintersport met Eider Crossover-seriesSinds afgelopen winter presenteert Eider met de CROSSOVER SERIES skikleding voor zowel dames als heren die ook geschikt is voor in de stad. Het ontwerp van de jassen en de broeken is elegant en urban en heeft op het eerste gezicht weinig te maken met skimode. De functionele eigenschappen van de kleding zorgen er wel voor dat ze veelzijdig inzetbaar zijn. Of dat nu op de piste is, tijdens een ijzig koude boswandeling of een namiddag in de stad.

Kanda Jacket M
De Kanda Jacket M is de highlight van de exclusieve 'Crossover'-lijn van Eider. Het modieuze ontwerp combineert alle technische functies die men nodig heeft om te skiën: verwijderbare antislip sneeuwvanger met verbindingslussen naar de broek, met klittenband verstelbare manchetten en polsmanchetten met duimgaten uit lycra. Opgestikte zakken met ritssluiting en stormflappen bieden voldoende opbergruimte. Belangrijke zaken kunnen worden opgeborgen in de binnenzak met ritssluiting. De skibril kan, om krassen tegen te gaan, in de speciale brillenzak worden weggeborgen. De capuchon met 'plug-insysteem' kan indien gewenst ook worden verwijderd. De jas is verkrijgbaar in light amber, night blue en after dark voor EURO 370.

Manhattan Jacket (M en W)
Dit veelzijdige jack bestaat in een heren- en een damesversie. Deze jas is toegankelijk voor iedereen in de stad of in de bergen. Met de Defender Twill-stof en ingetogen kleurstellingen voelt het Manhattan Jacket zich meteen thuis in de stad. Maar laat je niet misleiden, dankzij de lange lijst van technische functies presteert hij ook uitstekend op de skipiste! De dames zullen het bodymapping-principe (warm waar de jas warm dient te zijn) en de vrouwelijke snit zeker op prijs stellen. Adviesverkoopprijs herenjack: EURO 280. Dames EURO 270.


Manhattan Pant (M en W)
De Manhattan pant, licht geïsoleerd en een loose fit, is een stijlvolle easy-to-wear skibroek. De Defender Twill-stof en membraan hebben een unieke afwerking en zorgen ook voor een indrukwekkende waterdichtheid en ademend vermogen, zodat je enkel hoeft te genieten van je moment op de skilatten. Adviesverkoopprijs herenpant EURO 170. Dames EURO 160.

Voor meer informatie: https://www.eider-world.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Eider:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.