Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ODLO X-COUNTRY voor mensen met een passie voor langlaufen

ODLO X-COUNTRY voor mensen met een passie voor langlaufenDe ENDURANCE collectie van Odlo bestaat uit de RUNNING-lijn en de X-COUNTRY-lijn. De X-COUNTRY-lijn is gericht op mensen met een passie voor langlaufen, een sport die momenteel weer een opleving kent. Odlo heeft voor deze nieuwe trendsport een hoogwaardige en functionele collectie ontwikkeld zodat de langlaufer perfect uitgerust van zijn passie kan genieten.

Het AIRWEIGHT Jacket voor heren mag op geen enkele training ontbreken. Het is gemaakt van Windstopper®-Active-materiaal, het lichtste en meest ademende, winddichte materiaal dat er op de markt verkrijgbaar is. Dankzij een duurzame, waterafstotende polymeren impregnatie (DWR) is het jack ook bij regenachtig weer de perfecte begeleider. Het rugdeel uit stretchmateriaal zorgt voor een goede beweeglijkheid. Bijzonder praktische details van dit jack zijn de verstelbare zoom en de ‘Pack me’-zak, waarin de jas helemaal kan worden opgeborgen. Bij een nachtelijke tour of bij schemerlicht zorgt de 360°-reflectie voor een goede zichtbaarheid.

De dames zijn tijdens het langlaufen optimaal uitgerust met de LOFTONE bodywarmer. Deze heeft een licht en winddicht buitenmateriaal en verwarmt het gevoelige bovenlichaam dankzij het warmte-isolerende en gerecycleerde PrimaLoft®-Eco-materiaal. Inzetstukken uit jersey aan de schouders en de rug verbeteren de vochtregulering en garanderen de hoogste bewegingsvrijheid. De capuchon en de zoom zijn elk afzonderlijk verstelbaar en in de voorzakken met ritssluiting kunnen kleinigheden worden opgeborgen. De 360°-reflectie biedt veiligheid als het in de winter snel donker wordt.

Het AEROFLOW Racesuit van Odlo belooft optimale bewegingsvrijheid. Dit langlaufpak is beschikbaar in een dames- en een herenversie. Het kan alleen worden gedragen of worden gecombineerd met het AIRWEIGHT jack of de LOFTONE bodywarmer en valt in de smaak dankzij het ergonomische design en de aerodynamische eigenschappen. Zorgvuldig geplaatste, gestructureerde materialen zorgen voor een optimale ventilatie van het lichaam, gerichte spierondersteuning en efficiënte vochtafvoer. Het AEROFLOW Racesuit overtuigt door zijn moderne snij- en naaitechnologie en het hedendaagse design in krachtige kleuren.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.