Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Casio presenteert hybride G-SHOCK met titanium 64 bezel

Casio presenteert hybride G-SHOCK met titanium 64 bezelCasio Computer Co., Ltd. presenteert het nieuwste model in de G-SHOCK-lijn van schokbestendige horloges. De nieuwe G-SHOCK-GPW-1000T met titanium kast heeft een krachtige uitstraling met minder gewicht en ontvangt zowel GPS- als radiosignalen voor tijdskalibratie.

Vanaf 2014 creëert Casio nieuwe producten op basis van het concept 'Global Time Sync' waarin horloges worden ontworpen voor een globaal tijdperk. Van G-SHOCK en OCEANUS-horloges die GPS- en radiosignalen ontvangen, tot EDIFICE-horloges die gelinkt kunnen worden aan smartphones – Casio-horloges krijgen steeds meer bijval als geavanceerde uurwerken die overal ter wereld accurate tijd weergeven.

Het nieuwe GPW-1000T-horloge is de nieuwste aanwinst in de horlogelijn met het 'Global Time Sync'-concept. Dit model is gebaseerd op het populaire GPW-1000-horloge met het nieuwste hybride uurwerksysteem. De belangrijkste onderdelen, inclusief de glasring en achterkant van de kast, zijn gemaakt van lichtgewicht, roestbestendig titanium zodat de kracht en prestaties van een G-SHOCK-horloge behouden blijven, maar het ongeveer 10% minder weegt dan de GPW-1000.

Het horloge blijft wel gekenmerkt door het unieke gevoel van staal. De glasring is gemaakt van een harde Ti64*1-legering dat dit onderdeel van het design stevig en krasbestendig maakt.

Casio presenteert tevens de GPW-1000TBS dat is gebaseerd op het model GPW-1000T met de Aged IP-behandeling. Het is een Basel Special-model dat wereldwijd verkrijgbaar zal zijn. Het Basel Special Model heeft een geharde uitstraling met goudkleurige en zwarte geïoniseerde lagen die bijdragen aan het robuuste uiterlijk van het G-SHOCK-horloge, een model dat zeer extreme omstandigheden kan weerstaan.

Voor meer informatie: https://www.casio-europe.com/euro/watch/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Casio:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.