Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ODLO sportbeha's bieden stijlvolle prestaties en maximaal draagcomfort

ODLO sportbeha's bieden stijlvolle prestaties en maximaal draagcomfortDeze zomer bepalen modieuze statements en vrouwelijke details de look van Odlo's nieuwe bh-collectie. Er werd gekozen voor een bredere band onder de borsten en een geraffineerde rugkant. Dat geeft alle modellen extra cachet.

De FEMININE MEDIUM Sports Bra verleidt met een mesh-inzetstuk tussen de borsten. Daarin is niet alleen een sleutelzakje ingewerkt, het inzetstuk bevordert ook de ventilatie. Dankzij de brede, elastische band onder de borsten is de sport-bh erg comfortabel. Het vrouwelijke design van de open rug maakt van deze sport-bh een modieuze blikvanger.

De details van de open rug, de zachte, elastische band onder de borsten en de nog fijnere structuur van de bandjes verlenen de FEMININE SOFT sport-bh's een zorgeloze, elegante look tijdens matig intensieve sportsessies.

De FITNESS SOFT Sports Bra heeft naadloos geïntegreerde ventilatiezones, is multifunctioneel en kan dubbelzijdig gedragen worden. De yoga-bh ziet er jong en fris uit dankzij het trendy Space-Dye-design.

De Padded HIGH Sports Bra is er dit jaar niet alleen in zwart en wit, hij is nu ook in een opvallende kleur verkrijgbaar: beetroot purple. De sport-bh is bijzonder geschikt voor intensieve trainingssessies. Hij beschermt het borstweefsel en voorkomt rugpijn.

Adviesverkoopprijzen
Feminine MEDIUM Sports Bra: XS - XL / EURO 45,00
Feminine SOFT Sports Bra: XS - L / EURO 40,00
Fitness SOFT Sports Bra: XS - L / EURO 30,00
Padded HIGH Sports Bra: A Cup - E Cup / EURO 60,00

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.