Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

SOG Baton Q-serie geeft multitools nieuw gezicht

SOG Baton Q-serie geeft multitools nieuw gezichtMet de Baton Q-serie introduceert SOG Knives een serie minimalistische multitools die zijn uitgerust met de meest gebruikte tools voor dagelijks gebruik. Ze zijn compact, stevig, compleet en bovendien dankzij hun vormgeving gemakkelijk mee te nemen in jaszak of rugzak.

Bijzondere verschijning
Wat de Baton Q-serie zo bijzonder maakt is de wijze waarop ze worden ingeklapt. Traditioneel zijn multitools namelijk behoorlijk bulky omdat ze worden dubbelgevouwen en zo een behoorlijk blok metaal in je broekzak vormen. Bij de Baton Q-serie is dat echter niet het geval omdat ze juist volledig worden uitgevouwen en zo de vorm krijgen van een dikke pen. Daardoor steek je ze gemakkelijk in je jaszak of het zijvak van je rugzak om ze altijd bij de hand te hebben.

Verschillende modellen
De Baton Q-serie van SOG bestaat vooralsnog uit 4 verschillende modellen. Zo is er de kleine en minimalistische Baton Q1die onder andere beschikt over een handig klein uitklapbaar schaartje, een platte schroevendraaier en flesopener. Bij de Q2 maakt het schaartje plaats voor een vlijmscherp mes met gladde lemmet en is de pen vervangen door een krachtige minizaklamp van 70 lumen. Bij de Baton Q3 en Q4 vormt een tang de centrale tool, waarbij in de Q3 is gekozen voor een ruim aanbod aan kleinere tools zoals schroevendraaiers, beitels en openers, terwijl de Q4 is voorzien van bithouder en wordt geleverd inclusief een (synthetisch leren) etui en 12 bitjes.

Adviesverkoopprijzen
SOG Baton Q1: EURO 69,95
SOG Baton Q2: EURO 85,95
SOG Baton Q3: EURO 119,95
SOG Baton Q4: EURO 154,95

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: http://www.sogknives.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot SOG:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.