Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Leatherman Tread LT, de multitool die je om je pols draagt

Leatherman Tread LT, de multitool die je om je pols draagtZelfs bij Leatherman zelf waren ze overdonderd door de enorme belangstelling voor de Thread, een multitool die je als een gewone armband om je pols kunt dragen. Inmiddels is de serie echter al uitgebreid met een lichtgewicht versie: de Leatherman Tread LT.

Zelfde functies, minder gewicht
Waar de originele Leatherman Tread nog een breedte heeft van 2,8 centimeter, daar zijn de schakels van de Tread LT beduidend minder breeed: slechts 1,8 centimeter. Dat maakt hem echter niet minder functioneel, want ook deze versie beschikt over de meest gebruikte tools die je onderweg nodig zou kunnen hebben. En net als bij de originele Tread zijn ook hier de schakels uitwisselbaar, zodat je de armband niet alleen kunt aanpassen aan je wensen voor wat betreft tools, maar ook aan de dikte van je eigen pols.

Multitool voor je pols
Gemaakt van 17-4 roestvrijstaal en een gewicht van 156 gram is de Leatherman Tread een robuuste multitool voor je pols. Elke schakel bestaat uit meerdere tools, waardoor de polsband zeer functioneel en veelzijdig inzetbaar is. Door hem af te doen en dubbel te vouwen op de gewenste plek kun je elke schroevendraaier probleemloos gebruiken, terwijl elke schakel tevens dienstdoet als een ringsleutel van een ander formaat.

Nu ook met horloge-functie: Tread Tempo
Met de Tread Tempo gaat Leatherman zelfs nog een stap verder dan enkel een bijzondere multitool. Bij deze versie is de basis namelijk een horlogekast, waardoor de Leatherman Tread Tempo een gewoon horloge volledig kan vervangen. Een combinatie dus van multitool, armband en horloge in één. Een draaibare bezel en dagaanduiding maken het horloge compleet.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.leatherman.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Leatherman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.