Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nokian Footwear Hai, de comfortabele regen- en wandellaars in vrolijke kleuren

Nokian Footwear Hai, de comfortabele regen- en wandellaars in vrolijke kleurenNokian Footwear introduceert de iconische regenlaars Hai in een aantal frisse voorjaarskleuren. De Hai is een kwaliteitslaars met een heerlijk voetbed, gemaakt om snel en soepel mee te kunnen bewegen. Waar je ook bent, op een festival, in het bos, in de stad of langs het voetbalveld, met deze street fashion boots zie je er altijd goed uit.

De handgemaakte Finse regenlaarzen zijn oorspronkelijk ontworpen voor gebruik op zeilboten. De zool is van rubber zodat de laarzen geen strepen maken op de boot. De Hai-laars bestaat al sinds 1968 en viert dit jaar haar vijftigjarig jubileum.

23 onderdelen
Elke Hai-regenlaars is gemaakt van 23 onderdelen. Ze zijn vervaardigd van natuurrubber en beschermen je voeten tegen alle weersomstandigheden. Tijdens het lopen wordt je rug ontzien doordat de klappen worden geabsorbeerd door de vervangbare zool in de laars en de hielstructuur.

Natuurrubber is sterk, duurzaam en milieuvriendelijk. De laarzen zijn ideaal voor actieve wandelaars, festivalgangers en andere buitenmensen. Let wel even op want de Hai regenlaars valt relatief groot; ze zijn gemaakt om met dikke wollen sokken te dragen. Als je de laarzen met normale sokken gaat dragen wordt geadviseerd om een maat kleiner te nemen dan je normale schoenmaat.

Informatie
Nokian Footwear Hai regenlaarzen zijn verkrijgbaar in geel, blauw, zwart en rood bij de gespecialiseerde outdoorwinkel en via webshops. Ze zijn 100% waterproof en gemaakt van natuurrubber. Winkeladviesprijs EURO 69,00.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.nokian-laarzen.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nokian:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.