Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Jetboil MicroMo is ideaal voor trekkers, vissers, fietsreizigers en motorrijders

Nieuwe Jetboil MicroMo is ideaal voor trekkers, vissers, fietsreizigers en motorrijdersJetboil introduceert de nieuwe MicroMo, een brander met beker voor efficiënt koken on the go. De MicroMo is een superlicht kooksysteem dat een geweldige controle biedt over het kookproces. De brander voorzien is van een piëzo-ontsteking en windscherm. Zelfs bij flinke wind blijft de brander aan, ook op sudderniveau. De brander is ook bij koud weer, tot wel -6°C, betrouwbaar te gebruiken.

Dankzij het compacte ontwerp is de Jetboil MicroMo zeer stabiel en eenvoudig mee te nemen. Je schuift de brander en de gascartouche in de beker en je bent klaar om te gaan. Ideaal voor individuele trekkers, vissers, fietsreizigers en motorrijders.

De MicroMo wordt geleverd met een lichtgewicht 0.8 Liter FluxRing® kookbeker en een doorzichtig deksel met schenktuit en zeef. Het nieuwe kooksysteem gaat efficiënter om met de brandstof en levert meer kookuren met dezelfde hoeveelheid gas. De krachtige brander heeft ongeveer 2,5 minuut nodig om een halve liter water aan de kook te brengen. Met een gasblikje van honderd gram kun je in totaal 12 liter water koken.

Informatie
Jetboil MicroMo is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en via wegshops. Consumentenadviesprijs EURO 99,95.

Voor meer informatie: https://www.jetboil.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Jetboil:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.