Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Columbia maakt waterdichte en ademende wandelschoen met OutDry

Columbia maakt waterdichte en ademende wandelschoen met OutDryColumbia introduceert de Daska Pass III Titanium OutDry Extreme Eco Shoe, een lichte, waterdichte en goed ademende schoen voor heren. Gemaakt voor uitdagende wandelroutes zoals de vierdaagse van Nijmegen of de Tiroler Adlerweg. De wandelschoen heeft een stevige constructie die zorgt voor veel stabiliteit en comfort, ook onder extreme omstandigheden.

Het waterdichte, ademende Outdry membraan zit aan de buitenzijde van de schoen zodat niet alleen je voeten maar ook je schoenen droog blijven. De Vibram buitenzool heeft een indrukwekkende grip zowel op grashellingen en rotspartijen als op klei- en kiezelpaden, zonder steentjes vast te houden.

De voet wikkelt soepel af, deels door de wat afgeronde zool. De PU-tussenzool zorgt voor een aangename demping, ideaal als je rondtrekt met een grote rugzak. Zelfs op asfalt loopt de Daska erg soepel zonder te bonken. De schoen heeft verder een verstevigde hiel en neus en reflecterende elementen. De tong vouwt ruim open, waardoor de schoen makkelijk aantrekt, mede dankzij de handige treklip.

Eco-vriendelijk
De Daska Pass™ III Titanium OutDry™ Extreme Eco Shoe is eco-vriendelijk geproduceerd. De zool is gemaakt van gerecycled materiaal en de veters zijn gemaakt van gerecycled polyester. Dankzij een nieuw proces is er veel minder water nodig voor het kleuren van de schoenen. Het membraan is waterproof gemaakt zonder behulp van PFC’s.

Informatie
De Columbia Daska Pass™ III Titanium OutDry™ Extreme Eco Shoe is verkrijgbaar bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijs EURO 189,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.columbia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Columbia Sportswear:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.