Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Met de Buck Selector 2.0 kies je zelf het lemmet

Met de Buck Selector 2.0 kies je zelf het lemmetBijna 30 jaar geleden introduceerde Buck de eerste versie van de Selector: een mes waarvan de gebruiker zelf het lemmet kon wisselen al naar gelang de behoefte. Inmiddels is dat merk al jaren niet meer verkrijgbaar en daarom komt Buck nu met de Selector 2.0, een geheel vernieuwde en verbeterde versie van dit jachtmes.

1 mes, 3 verschillende lemmeten
Buck levert de Selector 2.0 standaard met 3 verschillende lemmeten. Het normale gladde lemmet is geplaatst, maar daarnaast is er ook een gekarteld (serrrated) lemmet en een speciaal ontweidlemmet. Het wisselen van de lemmeten gaat gemakkelijk, maar dit gaat uiteraard niet ten koste van de veiligheid bij gebruik. Het mes is namelijk voorzien van het bekende Backlock-systeem dat voorkomt dat het mes ongewenst dichtklapt.

Het thermoplastic heft ligt prettig in de hand en het mes kan gemakkelijk met één hand worden geopend. De lemmeten hebben een lengte van 9,5 centimeter en de totale lengte van het mes bedraagt 21,5 centimeter. Het totale gewicht van het mes bedraagt 170 gram en het mes wordt geleverd inclusief een stevig nylon etui.

De adviesverkoopprijs van de Buck Selector 2.0 bedraagt EURO 129,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.buckknives.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Buck Knives:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.