Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nigor Morning Bird laat je onderweg comfortabel zitten

Nigor Morning Bird laat je onderweg comfortabel zittenOp sommige tochten wil je op elke gram besparen en doe je concessies als het gaat om comfort. Op andere tochten kunnen slechts een paar grammen meer een wereld van verschil maken. Bijvoorbeeld als de je comfortabele Nigor Morning Bird stoel meeneemt.

Compact en lichtgewicht
Met een gewicht van slechts 930 gram is de Nigor Morning Bird nog steeds licht genoeg om aan je rugzak te hangen op een dagtocht waarbij je niet op elke gram hoeft te kijken. Die paar grammen extra kunnen je tocht namelijk aanmerkelijk comfortabeler maken als je tijdens een rustpauze heerlijk onderuitgezakt van het uitzicht kunt genieten. De zithoogte van 36 centimeter en het brede zitvlak van 50x47 centimeter zijn verrassend als je bedenkt dat de Morning Bird zeer compact kan worden opgeborgen in de bijgeleverde opbergzak van 45x10x10cm.

Klein maar stevig
Ondanks dat het pakketjes van de Nigor Morning Bird nog geen kilo weegt en bij elkaar 45x10x10cm meet, komt er toch een zeer comfortabele en stevige stoel uit tevoorschijn. Het aluminium frame van de stoel bestaat uit een stevig buizenstel van TRX Eco-Duraluminium stokken welke muurvast in elkaar worden geschoven tot een stevige stoel. De stokken worden gemaakt van een Eco-Duralumin aluminium legering met milieuvriendelijke eco-magnesium, waarbij geen gebruik wordt gemaakt van gevaarlijke giftige stoffen. Het zitdoek van de stoel is gemaakt van een stevige, gemakkelijk te reinigen, 600D stof. De combinatie van stof en stokken zorgen ervoor dat de stoel een gewicht tot maar liefst 145 kilogram kan dragen. Waarbij de stoel overigens met een fabrieksgarantie van 3 jaar komt.

Gemakkelijk mee te nemen en op te zetten
Het meenemen van een kampeerstoel is niet direct iets dat je voor elke tocht wilt doen. Maar als een beetje meer gewicht in de rugzak geen probleem is en je onderweg vaak verwacht te pauzeren om bijvoorbeeld vogels te observeren, dan zorgt de extra 930 gram voor veel extra comfort. De stoel is compact genoeg op te bergen om hem aan de zijkant of onderkant van een dagrugzak te bevestigen en is in een handomdraai opgezet.

Meerdere kleuren
De Nigor Morning Bird is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, van vrolijke zomerkleuren tot minder opvallende camo print voor bijvoorbeeld vissers en jagers.

Adviesverkoopprijs
De adviesverkoopprijs van de Nigor Morning Bird is vanaf 89,95 EURO.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://nl.nigor.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nigor:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.