Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Coleman-producten voor op het verlanglijstje van de buitensporter

Coleman-producten voor op het verlanglijstje van de buitensporterDe feestdagen staan alweer voor de deur en wat is er beter dan nuttige kerstcadeaus geven of ontvangen? Coleman geeft je daarom twee cadeautips voor de mooiste outdoor avonturen. Duurzame producten waar je echt iets aan hebt in de winter én in de zomer: een praktische hoofdlamp en een Led Lantaarn met geluidsboxen.

Kamperen wordt steeds populairder. Kozen vorig jaar circa 2,7 miljoen Nederlanders voor een kampeervakantie in het buitenland, dit jaar ligt het verwachte aantal rond de 2,8 miljoen mensen. Het is dus niet zo gek dat de verlanglijstjes zich in de decembermaand steeds vaker vullen met handige gadgets, die een outdoor avontuur comfortabeler maken.

BatteryGuard™ 300L LED Headlamp
De dagen worden steeds korter en als je 's avonds nog een wandeling wil maken of in het pikkedonker een doolhof aan scheerlijnen moet trotseren, is goede verlichting geen overbodige luxe. De BatteryGuard™ 300L LED Headlamp, met een uitermate praktisch ontwerp, is de ideale metgezel in het donker. De hoofdband is gemaakt van een zachte, lichtgewicht en ademende stof en voorzien van een handige gesp, zodat de band goed om het hoofd blijft zitten. Met de draaiende kop is de lamp eenvoudig in de juiste stand te zetten. De BatteryGuard™ 300L LED Headlamp is verkrijgbaar voor EURO 29,99.

De schakelaar van deze hoofdlamp is voorzien van de innovatieve BatteryGuard™-functie, die beschermt tegen corrosie en ontlading, voor een langere levensduur van de batterij. Dankzij de lange gebruiksduur van de batterij, is deze hoofdlamp zeer geschikt voor buitenactiviteiten, zoals kamperen of hiken, maar ook ideaal voor dagelijkse klussen en projecten in en om het huis.

360° Sound and Light Lantern
De 360° Sound and Light Lantern kan als dé ultieme camping gadget niet ontbreken op jouw verlanglijst. Naast 400 lumen handsfree licht beschikt de lantaarn namelijk ook over een bluetooth speaker. De Coleman 360° Sound and Light Lantern heeft een oplaadbare batterij, die maar liefst zeven uur licht biedt, of vijf uur bij gebruik van de Bluetooth-speaker. De lantaarn is verkrijgbaar voor EURO 69,99.

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.