Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Regatta Voltera Protect Jack met verwarmd achterpaneel

Regatta Voltera Protect Jack met verwarmd achterpaneelRegatta introduceert het Voltera Protect Jack, een waterafstotende jas met warmtefunctie. Binnen enkele seconden ben je lekker warm en klaar om de vrieskou te trotseren. Dat is te danken aan het verwarmingspaneel op de rug. Dit is instelbaar op drie temperatuurniveaus en zet je makkelijk aan en uit. Het element wordt via een battery pack voorzien van stroom.

Het Voltera Protect Jack is winddicht en gemaakt van Isotex 10.000 textiel met gesealde naden. Het houdt de warmte zeer goed vast dankzij de Thermoguard isolatie aan de binnenzijde. Door de flinterdunne constructie van het warmtepaneel is de jas gewoon opvouwbaar en kan hij zelfs in de wasmachine.

Het jack heeft twee steekzakken met ritssluiting, verstelbare manchetten en een capuchon met verstelbanden. Aan de binnenzijde zit een klein zakje met rits voor waardevolle spullen.

Informatie
Het jack is verkrijgbaar in een dames- en herenuitvoering bij outdoorwinkels en webshops. Consumentenadviesprijzen: Regatta Voltera Protect (Dames) EURO 180, Regatta Volter Protect (Heren) EURO 185.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Regatta:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.