Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Fjallraven deelt de ideale broek voor elke activiteit en weersomstandigheid

Fjallraven deelt de ideale broek voor elke activiteit en weersomstandigheidLangs kabbelende beekjes op het zonovergoten pad of de hoogte in,stevige rotsen trotserend: je benen dragen je zover als ze kunnen. Hul ze daarom in de juiste broek, die bescherming biedt en comfort brengt. Fjällräven helpt je op weg met enkele goede opties voor komend seizoen. Maak een weloverwogen keuze op basis van functionaliteit of weersomstandigheid en treed het avontuur met vertrouwen tegemoet.

HIGH COAST HIKE TROUSERS M LONG
Lichtgewicht en comfortabele broek gemaakt van stretchstof. Ideaal voor zowel dagelijks gebruik als onverwachte zomerse avonturen. In de High Coast Hike Trousers ben je altijd klaar voor een boottocht of welke andere activiteit dan ook bij mooi weer. De broek is gemaakt van een comfortabele rekbare stof met ripstop, die snel droogt. Dankzij het eenvoudige ontwerp, kan de broek naar het werk gedragen worden en kan men daarna direct het actieve buitenleven in. Een regular fit met taps toelopende snit en een langere pijplengte (+5 cm). De elastische taille en geweven riem (met een gemakkelijk verstelbare gesp), zorgen voor een flexibele pasvorm. Het inzetstuk op het kruis biedt extra comfort en bewegingsvrijheid. De broek heeft tevens twee handige zakken met ritssluiting op de benen, alsmede een zak aan de achterzijde.
Adviesverkoopprijs: EURO 139,95

TRAVELLERS MT TROUSERS M
Een koele en comfortabele reisbroek met een stijlvol en minimalistisch design. De kreukvrije MT Eco stof - vervaardigd uit gerecycled polyamide en biologisch katoen - voert vocht af bij warm weer. De verschillende royale zakken maken de broek zeer praktisch, terwijl de elastische taille voor extra comfort zorgt. De Travellers MT Trousers is geschikt voor trekking, maar ook voor stedelijke omgevingen. De ideale broek voor avonturen ver weg, maar ook voor avonturen dichter bij huis.
Adviesverkoopprijs: EURO 129,95

VIDDA PRO TROUSERS M LONG
Dit is een duurzame trekkingbroek voor avonturen in de bergen en bossen. De Vidda Pro Trousers M Long is gemaakt van duurzaam G-1000 materiaal, met ter versteviging dubbele lagen stof op het zitvlak en op de knieën. Deze broek is wind- en waterafstotend te maken, met behulp van Greenland Wax. Onder de zes handige zakken zijn er tevens een zak voor een kaart en zelfs voor een bijl. Onderaan de pijpen bevinden zich elastische, verstelbare bandjes met drukknopen. Dit model heeft een regular-fit met middelhoge taille, voorgevormde knieën en een langere pijplengte (+5 cm). Maar de Vidda Pro Trousers is ook verkrijgbaar in een normale pijplengte.
Adviesverkoopprijs: EURO 169,95

KAIPAK TROUSERS M
De Kaipak Trousers is ontworpen om je net zo goed van dienst te kunnen zijn in de natuur als in het dagelijks leven. Geïnspireerd op de award-winnende Keb Trousers, maar met een subtieler ontwerp en daarmee ook geschikt voor dagelijkse avonturen. De verstevigde pasvorm, samen met de stretchpanelen op de achterzijde, in het kruis en aan de achterkant van de knieën zorgen voor uitstekende bewegingsvrijheid. De broek is grotendeels vervaardigd uit het duurzame G-1000 Eco, dat bestand is tegen wind en korte regenbuien. Dit materiaal kan behandeld worden met Greenland Wax voor extra bescherming bij slechte weersomstandigheden. Het uiteinde van de pijpen bevat verstelbare bandjes en laarshaken, zodat de broekspijp tijdens elk avontuur goed op z’n plaats blijft.
Adviesverkoopprijs: EURO 159,95

ABISKO TRAIL TIGHTS W
Een lichtgewicht, technische wandellegging voor warme dagen op allerlei soorten terrein. De Abisko Trail Tights is gemaakt van zeer functionele stretchstof met, voor extra ventilatie, lichter materiaal in de taille, het kruis en aan de achterkant. Een keramische print geeft verbeterde versterking op delen die aan slijtage onderhevig zijn en is minder zichtbaar dan traditionele versterkingsmaterialen. De perfecte broek voor volledige bewegingsvrijheid tijdens een hike, en zelfs geschikt voor lichte beklimmingen.
Adviesverkoopprijs: EURO 164,95

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.