Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Legendarische Fjallraven-prestaties met nieuwe High Coast Hydratic Jacket

Legendarische Fjallraven-prestaties met nieuwe High Coast Hydratic JacketFjällräven wordt gedreven door een voortdurende passie voor de natuur en niets kan het enthousiasme om buiten te zijn, zelfs niet een flinke regenbui, temperen. Het merk is van mening dat met de juiste uitrusting 'slecht weer' niet bestaat en dit is de grondgedachte achter de nieuwe High Coast Hydratic-collectie die voor SS21 wordt geïntroduceerd.

Door de betrouwbare outdoorprestaties van Fjällräven te combineren met uitstekende duurzaamheidsreferenties en een minimalistisch, opbergbaar ontwerp, is de nieuwe High Coast Hydratic Jacket perfect voor dagelijks gebruik, maar ook voor actieve uitstapjes. Het heeft een waterdichte en ademende, 2,5-laags constructie die een 100% gerecycled polyamide oppervlaktestof combineert met een unieke bedrukte voering die speciaal is ontworpen door de Zweedse kunstenaar Erik Olovsson. Net als zijn meer technische metgezel, de Keb Eco-Shell Jacket, profiteert de nieuwe High Coast Hydratic Jacket van een milieuvriendelijke, 100% PFC-vrije impregnatie die uitstekende bescherming biedt tegen de elementen, zonder het gebruik van milieubelastende fluorkoolstof.

De High Coast Hydratic Jacket maakt deel uit van de veelzijdige en tijdloze High Coast-collectie van het merk en is ideaal om veranderlijk weer overal het hoofd te bieden. Ideaal als bescherming tegen regen en wind, op weg naar het werk of naar school. De functionele stof is ook opvouwbaar en voldoende ademend als betrouwbare buitenlaag op zomerse hikes. De beschermende capuchon kan niet alleen worden aangepast voor een veilige pasvorm, maar is ook voorzien van reflectoren om de zichtbaarheid in stedelijke omgevingen te vergroten. De ventilatieritsen op de zijpanden voeren, indien nodig, overtollige warmte af.

Ademend, opvouwbaar, waterdicht; de High Coast Hydratic Jacket is de perfecte metgezel voor een avontuurlijke zomer en zal vanaf eind februari online en in de winkel verkrijgbaar zijn.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.