Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Rustgevend kamperen met Coleman Castle Pines BlackOut tenten

Rustgevend kamperen met Coleman Castle Pines BlackOut tentenDe stilte van de natuur werkt helend en kamperen is dan ook een ideale manier om te ontsnappen aan de drukte en de waan van de dag. Laat de smartphone en laptop thuis en dompel je onder in de ontspannende geluiden van fluitende vogels en kabbelende beekjes. En complementeer de welverdiende kampeer-retraite met een goede nachtrust, in één van de nieuwe Castle Pines BlackOut tenten van Coleman.

De Castle Pines tent is in drie formaten verkrijgbaar; 4 (oppervlak van 14.1 m2), 4L (oppervlak van 18.8 m2) en 6L (oppervlak van 25.6 m2). De Castle Pines heeft een vrij toegankelijke entree, zonder 'drempel'. De buitentent beschermt met een waterkolom van 6.000 mm tegen water en ook het geïntegreerde PE-grondzeil met opstaande randen voorkomt natte voeten en vochtige spullen. Fijnmazig materiaal aan de binnenzijde van alle deuren en ventilatieopeningen houdt insecten buiten. Om condensatie tegen te gaan en de temperatuur te kunnen controleren, zijn er meerdere ventilatieopeningen. De tentstokken van glasvezel zijn licht, maar zeer stevig.

Een goede nachtrust voor kampeerders was altijd al een belangrijk aandachtspunt voor Coleman. Het merk ontwikkelde op basis daarvan een revolutionair systeem, genaamd BlackOut Bedroom®, welke toegepast is in de gehele Castle Pines serie.

De BlackOut Bedroom® is een volledig verduisterde slaapcabine in de tent, waardoor deze ruimte zelfs overdag donker is. De slaapcabine blijft door het gebruikte materiaal overdag zelfs 5 graden koeler. De speciale stof houdt tot 99% van het daglicht tegen en verzekert daarmee dat men meer en langer slaapt. Ideaal voor een kampeertrip waarbij ontspanning de boventoon voert.

Twee van de slaapcabines zijn te combineren tot één grote comfortabele slaapcabine, door simpelweg de scheidingswand open te ritsen. En dankzij de voortent op het 4L en 6L model zit men (en de uitrusting) comfortabel droog.

Adviesverkoopprijzen
Castle Pines 4: EURO 469,99
Castle Pines 6L: EURO 729,99
Castle Pines4L: EURO 599,99

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.