Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Meadowood gezinstenten van Coleman maken kamperen met kinderen nog leuker

Meadowood gezinstenten van Coleman maken kamperen met kinderen nog leukerKinderen zijn niet voor niets dol op kamperen: met de familie op avontuur en samen genieten van het buitenleven, met de zon op je bol of slapend onder een fonkelende sterrenhemel. Zeg nou zelf; veel mooier wordt het leven toch niet als je jong bent? En met de praktische en comfortabele Meadowood gezinstenten van Coleman, wordt kamperen met kinderen zo mogelijk nóg leuker.

De Meadowood tenten zijn ideaal voor een vakantie met het gezin. De drie modellen - 4 (oppervlak van 14.1 m2), 4L (oppervlak van 18.8 m2) en 6L (oppervlak van 25.6 m2) - bieden namelijk ruimte aan families van allerlei groottes. En de aanpasbare slaapcabines, waarvan de tussenwand weg te ritsen is, maken de Meadowood een flexibel alternatief voor de standaard gezinstent.

De Meadowood serie behoort tot Coleman's BlackOut Bedroom®-assortiment. Het speciaal ontworpen tentdoek van de (twee in 4 en 4L, drie in 6L) slaapcabines blokkeert tot 99% van het daglicht in de slaapcabines. Niet alleen ideaal voor wie niet door de opkomende zon gewekt wil worden, maar ook uitermate praktisch voor jonge kinderen, die nog een middagdutje doen. Het speciale materiaal zorgt er daarnaast voor dat het in de slaapcabines overdag 5°C koeler blijft. Een ventilatieopening in de stijl van een luifel, achterin de tent, biedt de mogelijkheid tot het verder controleren van de temperatuur en voorkomt condensatie. De grote ramen in het leefgedeelte zijn te verduisteren met een gordijn dat is voorzien van een rits.

De ruime voortent op de 4L en 6L modellen is ideaal om beschut te kunnen zitten of uitrusting droog te houden. Ook de buitentent met een waterkolom van 4.000 mm en het volledig geïntegreerde grondzeil met opstaande randen, zorgen gezamenlijk voor voldoende bescherming bij regen, zodat het hele gezin de trip droog door komt.

Veiligheid staat voorop bij Coleman. Zo heeft de Meadowood geen opstaande rand waarover gestruikeld kan worden. Ook is de tent behandeld met Coleman's UVGuard™, wat een zonbescherming van SPF 50 tegen uv-straling biedt. Het materiaal werkt daarnaast brandvertragend in geval van nood. Met de betrouwbare tentstokken van glasvezel is de tent eenvoudig op te zetten. Zo komt het hele gezin gegarandeerd weer uitgerust thuis van vakantie.

Adviesverkoopprijzen:
Meadowood 4: EURO 469,99
Meadowood 4L: EURO 599,99
Meadowood 6L: EURO 729,99

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.