Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Vederlichte vegan wandelschoen van Regatta

Vederlichte vegan wandelschoen van RegattaDe nieuwe, halfhoge wandelschoen Samaris Lite van Regatta heeft het keurmerk Vegan. Deze diervriendelijke schoen is gemaakt van 100% synthetische materialen, zoals PU-upper, Endurance mesh en XLT zool. Hij is robuust en tegelijk vederlicht: 396 gram (heren) en 341 gram (dames).

Het bovenwerk van de Samaris Lite is bewerkt met Isotex en Hydropel en daardoor waterdicht en ademend. Zowel bij de hiel als op de neus is een speciale stootrand geplaatst, precies waar dat het hardst nodig is. De slijtvaste XLT buitenzool heeft een multidirectioneel profiel en biedt daardoor veel grip, zowel op grasondergrond als op een glibberig kleipad.

Veel steun en stabiliteit
De veters trekken soepel aan door de veterlussen en eenmaal geveterd voegt de schacht zich keurig rond de enkel. Dit geeft veel enkelsteun en stabiliteit. Dankzij de afgeronde zool wikkelt de voet soepel af. De schoenen zijn geschikt voor lange wandelingen op vlakke paden en heuvelachtig terrein. De tong vouwt ruim open waardoor je de schoen makkelijk aantrekt. De schoen heeft een schokdempend EVA voetbed en is geschikt voor normale voeten.

Informatie
Regatta Samaris Lite wandelschoenen zijn verkrijgbaar bij de outdoorspecialist in een dames- en herenuitvoering in de kleuren zwart, blauw en rood. Consumentenadviesprijs EURO 89,95.

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Regatta:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.