Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lichtgewicht Sevylor Tahaa Kit kajak past bij elk avontuur op het water

Lichtgewicht Sevylor Tahaa Kit kajak past bij elk avontuur op het waterSevylor is een van 's werelds meest toonaangevende fabrikanten van producten voor waterrecreatie, waaronder opblaasbare kajaks. Of je nu de spray op je gezicht wilt voelen terwijl je door wild water snijdt, of graag met het gezin rustig peddelt over een meer of langs de kust: de nieuwe Tahaa Kit kajak past bij elk avontuur op het water.

De Sevylor Tahaa is een lichtgewicht kajak die comfortabel plaats biedt aan twee volwassenen, waardoor hij ideaal is voor tochten op meren en binnenwateren, maar ook geschikt is voor zeekusten en om mee te vissen. De Tahaa Kit wordt geleverd met een verbeterd rugzaksysteem voor extra draagcomfort: je kunt de kano gewoon als rugzak dragen, waarmee een volgend avontuur altijd dichtbij is.

De brede vorm combineert stabiliteit en comfort op het water. De kajak bevat een geïntegreerd sproeidek op de boeg en het achtersteven om bagage veilig te houden.

De twee opblaasbare zitjes zijn eenvoudig te verstellen en te verwijderen en bieden veel comfort tijdens het peddelen. De geïntegreerde manometer maakt nauwkeurig oppompen mogelijk. Opblazen en leeglopen gaat eenvoudig via een Boston Valve ventiel.

De compacte kajak omvat een duurzame PVC-romp, twee pvc-zijkamers en stevige PVC I-balk constructie aan de onderzijde voor hoge stabiliteit en veiligheid op het water.
De Tahaa Kit weegt slechts 8 kg, kost EURO 149,99 en wordt geleverd inclusief peddels.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.sevylor-europe.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sevylor (kajaks):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.