Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Oakridge rugzak van Regatta heeft USB-aansluiting

Oakridge rugzak van Regatta heeft USB-aansluitingDe veelzijdige rugzak Oakridge van Regatta neem je mee naar kantoor en school, maar hij is ook erg praktisch tijdens citytrips en lange wandelingen. De daypack is gemaakt van slijtvast ripstop en zorgt ervoor dat je de dag georganiseerd doorkomt. De ingebouwde USB-poort bovenop de rugzak maakt het onderweg opladen van je smartphone erg gemakkelijk.

Het hoofdvak is voorzien van een gewatteerde laptophoes en biedt veel ruimte aan allerlei spullen. Mede dankzij de compressiebanden is je laptop of tablet veilig, stootvast en compact opgeborgen.

Handige vakken
De rugzak is erg praktisch ingedeeld met een groot hoofdvak, een laptop-vak, een voor- en zijvak en twee mesh zijvakjes voor waterflessen. Dankzij het handvat is de Oakridge ook als tas te dragen. De rugzak wordt geleverd met een regenhoes en is verkrijgbaar in een 20 liter versie voor laptops en tablets.

De ergonomische schouderbanden zijn dik gepolsterd zodat de druk op je schouders veel minder is, ook al is de daypack zwaar beladen. De heupgordel kan worden gebruikt om de rugzak te stabiliseren tijdens zwaardere wandelingen of fietstochten. De achterzijde is op essentiële punten voorzien van een zachte vulling zodat de rugzak comfortabel draagt. Dankzij het AirMesh ventilatiesysteem krijg je geen last van een warme rug tijdens het wandelen of fietsen.

Informatie
De Regatta Oakridge Backpack 20L is verkrijgbaar bij de outdoorspecialist in de kleuren grijs en donkerblauw. Consumentenadviesprijs EURO 80.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Regatta:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.