Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

GOT BAG biedt tassen, rugzakken en reisaccessoires gemaakt van oceaanplastic

GOT BAG biedt tassen, rugzakken en reisaccessoires gemaakt van oceaanplasticWie op zoek is naar een stijlvolle en handige rugzak, tas of andere reisaccessoire waar je zonder gewetensvragen mee voor de dag kunt komen heeft GOT BAG de ideale oplossing. De start-up heeft een serie tassen en accessoires ontworpen die zijn gemaakt van 100% oceaanplastic dat door henzelf uit de oceaan wordt gehaald.

De collectie bestaat uit verschillende tassen en accessoires voor sporten, outdooractiviteiten, weekendjes weg of voor zakelijk gebruik. Het begon allemaal met de ROLLTOP BACKPACK. Dat is een stoere rugzak van formaat die verstelbaar is in grootte. Hij biedt daardoor een zee van ruimte. Ideaal voor sporten, outdoor of om veel in mee te nemen. Hij is verkrijgbaar in het zwart of in één van de vier recent geïntroduceerde kleuren 'reef', 'algae', 'sand' en 'ocean'. Voor weekendjes weg is er de WEEKENDER, ook met handige rolltop zodat eventuele souvenirs of andere aankopen mee naar huis kunnen worden genomen. De BUSINESS BAG en LAPTOP SLEEVE zijn ideaal voor kantoor en zakelijk gebruik. De NO!ROLLTOP en DAYPACK zijn er voor dagjes weg of voor mensen die minder mee te nemen hebben. Handige accessoires als een HIP BAG, WALLET, SHOWER BAG, CARD HOLDER en PASSPORT COVER maken de collectie compleet.

Voor de productie wordt oceaanplastic verzameld door GOT BAG's eigen opruimploeg in Indonesië. Voor elke tas die wordt gemaakt, wordt tot 5kg plastic uit de oceaan verwijderd. De riemen en clips zijn van gerecycled PET en de tassen hebben een organische PU-coating. Dat maakt de tassen niet alleen mooi en duurzaam maar ook waterbestendig en praktisch.

Met de collectie wil GOT BAG de circulaire economie ondersteunen en aandacht vragen voor de enorme milieuproblemen waar onze oceanen mee te kampen hebben. Ongeveer 75% van het afval in de oceanen bestaat uit plastic. GOT BAG heeft er tot op heden al meer dan 150 ton van ingezameld voor de productie van hun tassen.

De collectie is online verkrijgbaar op got-bag.com.

Prijzen variëren van EURO 29,- voor de CARD HOLDER, WALLET of PASSPORT COVER tot EURO 149,- voor de ROLLTOP BACKPACK en EURO 199,- voor de WEEKENDER.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://got-bag.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.