Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Veelzijdig en tijdloos, het Visby 3 in 1 Jacket van Fjallraven

Veelzijdig en tijdloos, het Visby 3 in 1 Jacket van FjallravenWisselend weer kennen we in Nederland als geen ander. Net als in het Zweedse stadje Visby. Herfstweer kan daar zomaar omslaan van regen en wind tot gure kou. Wanneer temperaturen en regen elkaar continue afwisselen vraagt dat om veelzijdige en functionele kleding. Voor gemak in dergelijke weersomstandigheden brengt Fjällräven daarom de nieuwe Visby 3 in 1 Jacket uit. Deze wind- en waterdichte jas bestaat namelijk uit een tweelaagse buitenjas en een uitneembaar gewatteerd binnenjack.

Deze minimalistisch ontworpen jas staat garant voor voor warmte op koude dagen. Draag enkel de waterdichte, ademende 2-laagse shell-jas bij mild weer en rits op koude dagen het bijbehorende gevoerde binnenjack eraan vast. Het binnenjack kan natuurlijk ook op zichzelf gedragen worden als het buiten droog is.

Zoals alle producten van Fjällräven is ook de Visby 3 in 1 Fluorcarbon-vrij geïmpregneerd. De buitenste jas van tweelaags gerecycled polyester met ademend PU-membraan, heeft een aansnoerbare capuchon en twee ruime Napoleon zakken om al je essentiële spullen in mee te dragen. Deze buitenlaag houd je perfect droog bij natte weersomstandigheden.

Het gewatteerde binnenjack is op heuplengte uitgevoerd en vervaardigd uit gerecycled polyester met synthetische vulling. Ook deze jas bevat steekzakken en een binnenzak, allen met rits.

De veelzijdige Visby 3 in 1 Jacket is geschikt voor elk seizoen en dankzij het tijdloze design zul je er jaar op jaar mooie avonturen in beleven. Perfect voor in de stad én voor wandelingen op het strand, ongeacht het seizoen.

Adviesverkoopprijs EURO 599,95

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: http://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.