Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Met VAUDE droog en warm op de fiets naar het werk dit najaar

Met VAUDE droog en warm op de fiets naar het werk dit najaarNiets zo lekker als op de fiets naar je werk gaan: nooit last van files, en na een drukke werkdag is je hoofd weer lekker leeg als je thuiskomt. Houdt het Hollandse weer je net iets te vaak tegen om te forenzen op de fiets? Dan heb je simpelweg niet de juiste uitrusting. Met de weerbestendige Cyclist Warm Rain Jackets zijn regen en wind geen excuus meer. Dus: ga toch fietsen!

Cyclist Warm Rain Jacket: voor isolatie én ventilatie
Het Cyclist Warm Rain Jacket is een regenjas waarvan de isolatie uit gerecyclede materialen bestaat, voor fietsforenzen met een groen hart. Het synthetisch dons aan de binnenkant, de buitenlaag én de Primaloft® Black Eco-isolatie in de mouwen en capuchon zijn volledig gemaakt van gerecycled polyester. Zo houdt deze jas het lichaam aangenaam warm en zorgt hij tegelijkertijd voor ademend vermogen tijdens het fietsen.

Omdat je het in ons klimaat nooit weet, is het Cyclist Warm Rain Jacket eenvoudig aan te passen aan elke weersomstandigheid en activiteit. Zo zorgen onopvallende ritssluitingen aan de onderarmen voor een extra ventilatiemogelijkheid, zodat ook tijdens gehaaste tochten of heuvelopwaarts het zweet je niet uitbreekt. De verstelbare capuchon beschermt tegen regen en wind, terwijl de elastische manchetten van Lycra koude tocht op de armen voorkomen. De reflecterende strip zorgt voor meer zichtbaarheid en dient tevens als verlengde spatbescherming, en ook op de manchetten zijn reflecterende elementen aangebracht. Deze kunnen eenvoudig worden omgevouwen om ze te verbergen, waardoor de jas al even functioneel als stijlvol is.

Duurzame weer- en milieubescherming
De gerecyclede materialen van deze fietsproducten besparen grondstoffen en voorkomen plastic in de oceanen. Daarnaast beschermt de VAUDE Eco Finish-impregnering mens en milieu tegen schadelijke fluorkoolwaterstoffen (PFC) en houdt vocht buiten. Zowel de jas als de tas zijn voorzien van het VAUDE Green Shape Label, wat staat voor een milieuvriendelijk, functioneel product uit duurzame materialen. Daarnaast is de winter-fietsjas ook nog eens voorzien van het staatstextiellabel "Grüner Knopf" (Groene Knoop) die een milieuvriendelijke en sociaal eerlijke productie van bluesign®-gecertificeerde materialen garandeert.?

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.