Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Altijd warm en groen op pad met de Elope-winterjassen van VAUDE

Altijd warm en groen op pad met de Elope-winterjassen van VAUDE Als er iets is dat we in het gezellige Holland nooit zeker weten, is wat voor weer het nu echt wordt op onze volgende winterwandeling. Maar goed nieuws voor alle avontuurlijke koukleumen onder ons, want of het nu sneeuwt, regent of waait, de Elope-jassenreeks van VAUDE houdt je warm en droog.

Elope Padded Jacket: snel bij de hand voor wisselvallig weer
Het Elope Padded Jacket van VAUDE combineert waterdicht buitenmateriaal met een warme voering van PrimaLoft® Hi-Loft Ultra. Extra handig: deze van gerecycled materiaal gemaakte jas kan je gemakkelijk en compact inpakken, zodat je voorbereid bent op elke weersituatie. Daarbovenop zorgen de ventilatie-openingen aan de onderarm voor een comfortabel draagklimaat.

Elope 3in1 Jacket: aanpasbaar aan de weersomstandigheden van het moment
Wie veel buiten onderweg is, heeft een jas nodig die modulair aan de huidige weersomstandigheden kan worden aangepast. Het Elope 3in1 Jacket is water- en winddicht, houdt je warm en voldoet aan de eisen die milieubewuste outdoorliefhebbers aan hun kleding stellen.

Eigenlijk zou deze jas zelfs de naam Elope 4in1 Jacket moeten krijgen, want deze jas is niet alleen winddicht, waterdicht en isolerend in combinatie met de binnenjas; in het Women's 3in1 Jacket zorgen daarnaast inzetstukken van Powerstretch voor meer flexibiliteit, terwijl bij het herenmodel warm Stormfleece wordt gebruikt. Net zoals zijn Elope Padded Jacket-zusje is de jas voorzien van ademende stretch-inzetstukken op de onderarm en hij makkelijk op te bergen in de geïntegreerde zakken. De Elope 3in1 is trouwens volledig duurzaam vervaardigd: zelfs de isolerende binnenjas is voorzien van een ecologisch én sneller drogend alternatief voor traditionele dons.

Voor de koukleum én de natuur
Milieubescherming wordt bij VAUDE vooral door het gebruik van gerecyclede materialen verder doorgezet. In de wintercollectie voor 2021/22 is de helft van de producten al gemaakt van biobased of gerecyclede materialen. Dit bespaart waardevolle hulpbronnen, energie en CO2-uitstoot, wat doelbewust ook bijdraagt aan de bescherming van het milieu. Twee schoolvoorbeelden van duurzame bescherming tegen weer en wind zijn de waterdichte Elope Padded Jacket uit de Trek & Hike-collectie en de Elope 3in1 Jacket, die aan de huidige weersomstandigheden kan aangepast worden.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.