Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Handsfree avonturen met de Haulpack No.1 van Fjallraven

Handsfree avonturen met de Haulpack No.1 van FjallravenMeer dan 60 jaar geleden introduceerde Fjällräven zijn allereerste product. Een revolutionaire rugtas met frame, die het voor outdoor liefhebbers gemakkelijker en comfortabeler maakte om de natuur in te trekken. Sindsdien heeft het Zweedse merk dezelfde functionele en tijdloze ontwerpbenadering toegepast op alle producten, waaronder de nieuwste toevoeging aan de populaire collectie daypacks: de nieuwe Haulpack No. 1.

Deze stijlvolle en ruime daypack is perfect voor handsfree avonturen en zit boordevol historische charme. Met een royale inhoud van 23 liter en een gewatteerd vak voor 15-inch laptops, biedt de rugtas voldoende ruimte voor alles wat je nodig hebt voor het dagelijkse forenzen naar school, werk of daarbuiten. Een extra brede opening betekent dat men gemakkelijk kan vinden wat men zoekt, terwijl de ruime voorvakken ideaal zijn voor kleinere items zoals een muts en handschoenen. Herbruikbare flessen of thermosflessen kunnen worden opgeborgen in de zijvakken van de tas.

De Haulpack No. 1 is gemaakt van een Heavy Duty-versie van Fjällräven's kenmerkende G-1000 materiaal. Deze duurzame stof, gemaakt van een strak geweven mix van gerecycled polyester en biologisch katoen, zorgt ervoor dat de Haulpack je jaar op jaar zal vergezellen op trips en het materiaal kan worden gewaxt met Greenland Wax om de levensduur en weersbestendigheid van de stof verder te vergroten. Stijlvolle lederen details op de handvatten en het logo zorgen voor de perfecte finishing touch.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.