Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Cat phones: de ultieme telefoons voor winterse outdoor-avonturen

Cat phones: de ultieme telefoons voor winterse outdoor-avonturenCat Phones, de smartphones van Caterpillar, staan voor vertrouwen, duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarmee zijn het de ultieme gadgets voor iedereen die in de winter graag eropuit gaat. Of je nu de trails opzoekt, op ski's of snowboard een berg afdaalt of zonder plan de wildernis in trekt: op Cat phones kun je in de zwaarste omstandigheden blijven vertrouwen.

Alle Cat phones zijn ontworpen volgens militaire standaard MIL SPEC 810G, overleven vallen van 1,8 meter op harde ondergrond, zijn zand-, stof- en waterproof en kunnen extreem hoge en lage temperaturen, trillingen en zout water aan. De fabrikant is zo zeker over de kwaliteit van de telefoons, dat deze standaard beschikken over uitgebreide garantie, inclusief beeldschermschade.

Cat S52
De stijlvolle Cat S52 weegt 210 gram en is 9.69mm dun: daarmee is hij slanker dan veel gewone, breekbare smartphones met een beschermhoesje. De 12MP dual pixel Sony-camera met f/1.8 diafragma en 1.4µm pixelgrootte leveren een cameraprestatie die ongekend is voor een rugged smartphone. Adviesprijs: EURO 367,00

Cat S62 Pro
De Cat S62 Pro beschikt over een unieke feature: een FLIR Lepton 3.5 warmtebeeldcamera, die zichtbaar maakt wat met het blote oog niet te zien is. Meet watertemperaturen, check of je kampvuur helemaal uit is of spot wilde dieren in het donker.
Adviesprijs: EURO 629,00

Cat S42
De Cat S42 blinkt uit in eenvoud en is het ultieme werkpaard: een zeer lange batterijduur en een groot helder beeldscherm, dat leesbaar blijft in direct zonlicht en te bedienen is met handschoenen. Je kunt bovendien kiezen voor H+, een optionele, NEN-gecertificeerde antibacteriële coating voor extra hygiëne, waar je ook gaat of staat.
Adviesprijs: EURO 228,00

Over Cat Phones en accessoires
Het merk Cat (van Caterpillar) staat voor vertrouwen, duurzaamheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Het DNA van Cat is terug te vinden in iedere mobiele telefoon en accessoire die de Bullitt Group Ltd. maakt en voorziet in grenzeloze mogelijkheden en robuuste bereikbaarheid. Alle modellen zijn verkrijgbaar via catphones.com en Belsimpel.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.catphones.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.