Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Heroclip, de slimme 24/7 draagclip om je handen vrij te houden

Heroclip, de slimme 24/7 draagclip om je handen vrij te houdenNiet nieuw, maar in Nederland nog totaal niet bekend: de Heroclip. Een slimme, draaibare karabijnhaak, die uit 2 scharnierende delen bestaat en daardoor multifunctioneel is te gebruiken. Dankzij de open kant kun je zaken snel pakken, maar ook weer snel terughangen en zo je handen vrijhouden.

Wat is een Heroclip?
De Heroclip is handige karabijnhaak, die een soort tweede laag heeft. Deze tweede laag kan dankzij een dubbel scharnier volledig worden geopend en zo worden gebruikt om bijvoorbeeld aan een boomtak, een tafel, een kayak, een rotswand of wat dan ook worden gehangen. Aan de andere kant hang je bijvoorbeeld je rugzak, je jas, een drinkfles, een handtas of wat je dan ook op dat moment even niet in je handen wilt hebben. Maar wel gemakkelijk wilt kunnen pakken.

Wat lost een Heroclip op?
Karabijnhaken zijn er al vele jaren en vooral in de klimwereld bekend. De Heroclip is echter niet om te klimmen, maar om te zorgen dat je iets snel kunt ophangen en weer kunt pakken als je het nodig hebt. Je hoeft dus niets in te knijpen of los te draaien. Bovendien is de opening van de buitenste clip van deze multifunctionele karabijnhaak een stuk wijder dan die van een gewone karabijnhaak. Je kunt hem dus aan veel meer verschillende dingen ophangen en toch wegen ze niet heel veel meer dan gewone karabijnhaken van dezelfde afmetingen.

Verschillende maten
De Heroclip is er in 4 verschillenden maten. De grootste, maat large, kan zonder problemen 45 kg dragen. Maat Medium heeft een maximaal laadvermogen van 27 kg en Small kan tot 22 kg dragen. En dan is er nog een mini-uitvoering (extra small), welke toch nog 18 kg kan dragen en dus nog steeds sterk genoeg is om bijvoorbeeld een volle rugzak in de boom te hangen als het moet. Uiteraard zijn ze er in verschillende kleuren.

Steeds meer verschillende gebruiksdoeleinden
Toen de uitvinders van de Heroclip hun idee voor het eerst op de crowdfunding-site Indiegogo lieten zien hadden ze waarschijnlijk geen idee dat het aantal gebruiksdoeleinden voor de Heroclip exponentieel zou toenemen. Inmiddels is dat ruim 3 jaar geleden en zijn er wereldwijd mensen die dagelijks plezier van hun Heroclip hebben en steeds weer nieuwe manieren vinden om deze handige, multifunctionele Heroclip te gebruiken: van het ophangen van de handtas in de bar, tot de drinkfles aan de rugzak, een lantaarn aan de boomtak of de mountainbike of kajak aan het plafond in de schuur.

Te koop bij Wandelgemak.nl
De Heroclip is in Nederland onder andere te koop bij Wandelgemak.nl, een kleine online shop die veel meer van dit soort slimme en handige producten in het assortiment.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://myheroclip.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.