Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lente-jassen van Fjallraven voor als weer wisselvallig is

Lente-jassen van Fjallraven voor als weer wisselvallig isBij de overgang van de seizoenen kan het weer in Nederland sterk wisselen. De condities en temperaturen verschillen vaak van dag tot dag, ook als de dagen weer lichter worden. Daarom tipt het Zweedse Fjällräven enkele functionele tussenjassen voor avonturen in de lente. De perfecte jassen voor dagelijks gebruik, die goed ventileren bij een inspannende fietstocht, maar ook warm houden tijdens een rustige wandeling door de natuur. En natuurlijk beschermen ze bij een regenbui of fikse tegenwind. Deze slijtvaste exemplaren, zullen je nog vaak bijstaan tussen de seizoenen in.

STEN JACKET M
Dit comfortabele jack van slijtvast G-1000 en G-1000 Lite is een praktisch kledingstuk voor dagelijks gebruik of om mee de natuur in te trekken. De vaste capuchon van de Sten Jacket M sluit goed aan rond het gezicht en de jas is aan de onderzijde verstelbaar, ter bescherming bij regen en wind. De voorgevormde mouwen bevatten daarom ook een knoopsluiting aan de uiteinden. In de twee steekzakken en de borstzak met rits draag je essentiële spullen binnen handbereik met je mee. De ritssluiting aan de voorzijde heeft een inwendige beschermoverslag. En de jas kan gewaxt worden voor extra bestendigheid bij slecht weer.
Adviesverkoopprijs: EURO 214,95

STINA JACKET W
De Stina Jacket W is een fijn jack van G-1000 Lite, verstevigd met G-1000 Original op de schouders. Het is een praktisch kledingstuk voor dagelijks gebruik, maar ook geschikt voor wandelingen in het bos. De jas bevat voorgevormde mouwen en een capuchon, die goed aansluit rond het gezicht. Daarnaast zijn er twee verticale zakken met rits. De ritssluiting aan de voorzijde heeft een inwendige beschermoverslag. De Stina Jacket W is verstelbaar aan de onderzijde en heeft knoopsluitingen aan de mouwuiteinden. En voor extra bestendigheid bij wind en regen kan ook deze jas gewaxt worden.
Adviesverkoopprijs: EURO 214,95

SKOGSÖ JACKET M
De Skogsö Jacket M is een heuplang outdoorjack met een verstelbare capuchon en iets verlengd rugpand. Perfect om in te wandelen of naar het werk te fietsen. Deze jas biedt namelijk bescherming tegen wind of een lichte regenbui, maar ventileert ook nog eens optimaal. Zo raakt men bij inspanning niet zo bezweet als bij een volledig waterdicht jack. De Skogsö Jacket is gemaakt van G-1000 Lite met verstevigingen van G-1000 Original op de schouders. Er zijn twee verticale borstzakken en twee steekzakken, allen verborgen onder een klep. De jas bevat verder een tweewegrits op de voorzijde, verborgen achter een beschermoverslag met drukknopen aan de onderzijde, midden op de borst en bij de kin. Ook is de Skogsö Jacket verstelbaar aan de onderzijde en heeft de jas een knoopsluiting aan de mouwuiteinden.
Adviesverkoopprijs: EURO 249,95

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.