Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De comfortabele kampeerstoelen van Coleman

De comfortabele kampeerstoelen van ColemanDe comfortabele kampeerstoelen van Coleman hebben allemaal gemeen dat ze hoogwaardige kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid waarborgen. Met deze stabiele, ergonomische stoelen - nieuw in het assortiment voor 2022 - voelt men zich, waar dan ook, altijd thuis. Ook in 2022 is er een breed scala aan stevige stoelen in het assortiment van Coleman te vinden. Zo is er voor elke kampeerliefhebber de perfecte stoel.

Recliner Chair Grey Steel
De Recliner Chair van Coleman brengt luxe naar de camping. De rugleuning van deze kampeerstoel heeft maar liefst acht verschillende standen, om in elke positie in comfort te kunnen ontspannen. Ook de dikke padding op de zitting en rugleuning dragen bij aan de uitstekende ondersteuning van deze stoel. De stabiele Recliner Chair is gemakkelijk in en uit te klappen en vouwt zeer plat op. Daarnaast kan de stoel in de meegeleverde draagtas moeiteloos worden verplaatst.
Adviesverkoopprijs: EURO 89,99

Quad Chair Grey
De perfecte kampeerstoel voor reizigers en kampeerders met beperkte opslagruimte, dankzij het compacte opvouwbare ontwerp. De Standard Quad Chair Grey is uitgerust met in de hoogte verstelbare armleuningen voor comfort. Daarnaast bevat de armleuning een mesh bekerhouder om een drankje bij de hand te houden. Deze kampeerstoel heeft een stabiele structuur, maar opent en sluit toch soepel. De kunststof pootjes voorkomen dat de stoel wegzakt in een zachte ondergrond. Erg handig; dankzij gaten onderaan de stoelpoten kan de stoel met haringen aan de grond worden verankerd. Verder wordt de Quad Chair geleverd met een draagtas van polyester, inclusief een schouderband voor extra draaggemak.
Adviesverkoopprijs: EURO 34,99

Deck Chair Steel Black
De robuuste Deck Chair Steel Black is ontworpen in een ergonomische vorm, voor optimale ondersteuning en comfort. De subtiel aflopende rugleuning en armleuning bevatten padding en dragen zo bij aan een ontspannen houding, wanneer men in de stoel zit. De roestvrij stalen structuur zorgt voor stabiliteit, terwijl het stevige 600D polyester zeer slijtvast is. De opvouwbare kampeerstoel bevat twee draagriemen, om de stoel gemakkelijk te kunnen verplaatsen.
Adviesverkoopprijs: EURO 49,99

5 Position Padded Steel Chair
De 5 Position Padded Steel Chair is ontworpen om de druk op de nek en rug te verminderen. Deze kampeerstoel bevat, zoals de naam doet vermoeden, vijf standen, waaronder een ligfunctie. En de hoge rugleuning met hoofdsteun zorgt voor extra comfort. Het zwarte RVS frame is stabiel en sterk, waardoor de stoel op vele kampeertrips mee kan. Drankjes kunnen binnen handbereik worden gehouden in de bekerhouder, waarin gemorste vloeistoffen dankzij de open structuur gewoon kunnen weg lopen. Door het opvouwbare ontwerp, kan de stoel gemakkelijk worden opgeborgen in de bijgeleverde draagtas.
Adviesverkoopprijs: EURO 99,99

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.