Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

The Great Nearby, Chapter 3 : nieuwe highlights van Fjallraven en Specialized

The Great Nearby, Chapter 3 : nieuwe highlights van Fjallraven en SpecializedSoms lonken grotere avonturen; memorabele meerdaagse tochten over onverharde paden die leiden naar ongeziene vergezichten. Of je nu je eerste langere fietstocht plant of je 50e, eropuit trekken in The Great Nearby is heel eenvoudig met de juiste uitrusting: een betrouwbare offroadfiets, een paar duurzame tassen voor je essentials en high-performance kleding voor een comfortabele en soepele rit. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten van de rit, het gezelschap en de bestemming.

Enkele highlights van The Great Nearby
The Field Suit
Het geheime wapen van bikepackers voor avonturen op onverharde paden. Dit eendelige technische fietspak is gemaakt van G-1000 Lite-stretchmateriaal met strategisch geplaatste stretchpanelen voor extra comfort en duurzaamheid. Dankzij de relaxte pasvorm en de verstelbare taille past het makkelijk over andere kleding. En de diverse zakken zijn ideaal om je kleine essentials bij de hand te houden.
"The Field Suit is zo'n briljante samensmelting van kleding, culturen en materialen. Duurzaam en veelzijdig. De volledig uitgeruste voorkant in windbestendig G1000 Lite Stretch, met een groot aantal handige zakken, maakt dit een werkpaard voor de fietser. En de volledig rekbare achterkant geeft een ongelooflijke bewegingsvrijheid. Vreugde alom, zodra je je realiseert hoe goed dit kledingstuk lange dagen op het zadel aankan, alsmede hoe gepast je gekleed gaat wanneer je een restaurant aandoet!
Henrik Andersson, Global Creative Director, Fjällräven

The Thermo Anorak
Als het kouder begint te worden op de fiets of in de tent, dan biedt de Thermo Anorak extra warmte. Dit model bevat synthetische isolatie, is compact opvouwbaar en houdt de warmte vast – zelfs in vochtige omstandigheden. Dankzij de ruimvallende pasvorm past dit item perfect over je favoriete uitrusting en is dan ook superveelzijdig.
"Licht, opvouwbaar, super praktisch en een beetje eigenzinnig. Het is gebouwd voor de kille weersovergangen. Voor het moment dat je aankomt op je kampeerplek en warm wilt blijven tijdens het aansteken van een kampvuur. Verwarmt op de kille ochtenden, voordat je gaat wandelen of fietsen. Voor als je je kussen bent vergeten en een plek nodig hebt om je hoofd te laten rusten. Elk stuk heeft meerdere functionaliteiten, wat vooral belangrijk is bij het reizen met de fiets."
Erik Nohlin, Industrial Design Leader, Specialized

The Flannel Shirt
Dit outdoorshirt is niet alleen perfect voor ritten over onverharde paden, maar ook om de steden die je onderweg passeert te verkennen. Het is gemaakt van zacht stretchflanel met verstevigingen van G-1000 aan de binnenkant van de kraag, manchetten en kleppen van de zakken. Reflecterende details zorgen ervoor dat je goed zichtbaar bent op de weg.
"Het doel van ons flanellen overhemd was om het meest veelzijdige overhemd in de fietsbranche te maken. De kwaliteit heeft een fijne stretch, wat zorgt voor comfort op en naast de fiets. De kraag kan worden opgevouwen voor een mooie bescherming tegen de wind. En gedurende de donkere uren, komt het reflecterende weefsel tot leven voor wat extra zichtbaarheid. Ik hou van de combinatie van een ingetogen look met geweldige functionaliteit, daar wanneer je het nodig hebt."
Henrik Andersson, Global Creative Director, Fjällräven

The Handlebar Frame
Dit stuurframe is gemaakt van lichtgewicht aluminium en stelt een bikepacker in staat om uitrusting aan de voorkant van de fiets te bevestigen voor gemakkelijke, snelle toegang tot omvangrijke items zoals slaapzakken en gevoerde jassen - zonder dat een zwaar rek nodig is. Perfecte match is de S/F Handlebar Bag.
"Geï:nspireerd op de zichtbare aluminium frames van Fjällräven's eerste packs in de jaren 60 en de kennis van Specialized over fietsbepakking, bouwden we voort op het bestaande merk-DNA en ontwikkelden we een modulair en verstelbaar framesysteem dat zich richt op stabiliteit en gebruiksgemak. Ons doel was om niets te ingewikkeld te maken. Onze uitrusting is eenvoudig, slim, gebouwd om lang mee te gaan en kan onderweg worden afgesteld en gerepareerd."
Erik Nohlin, Industrial Design Leader, Specialized

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.