Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Bee-Patch helpt bij steken van wespen en bijen

Bee-Patch helpt bij steken van wespen en bijenWe zitten weer midden in het wespen-seizoen. Prachtige beestjes, maar als ze je per ongeluk steken dan veroorzaakt dat flinke pijn en ongemak. Met de Bee-Patch kun je pijn snel een eenvoudig verlichten. Simpelweg een Bee-Patch aanbrengen is voldoende om direct verlichting te voelen.

Hoe werkt de Bee-Patch?
Met behulp van de nieuwe Bee-Patch pleister kun je binnen een uur op een eenvoudige manier de pijn na insectensteken verlichten en nog belangrijker, het gif uit je lichaam verwijderen. Als je gestoken bent, verwijder je de angel, doe een druppel water op de huid en plaats de pleister eroverheen. Laat de pleister een uur op de huid zitten, waarna de pleister d.m.v. osmose het gif uit de huid opneemt en de pijn snel vermindert en een zwelling wordt vermeden.

Om de patch zo effectief mogelijk te laten zijn, moet je de patch zo snel mogelijk na de steek aanbrengen en hem minimaal een uur laten zitten. Op die manier kan zo veel mogelijk gif door de patch worden verwijderd en is er niet alleen minder jeuk, maar is ook de zwelling een stuk minder.

Verpakking van 5
De Bee-Patch komt in een verpakking van 5 gemakkelijk aan te brengen patches en kunnen zowel door volwassenen als kinderen worden gebruikt.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://bee-patch.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.