Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Trail gaiters, maar dan in een Hollands design

Trail gaiters, maar dan in een Hollands designTrail gaiters, ook wel lage gamaschen, worden steeds vaker gebruikt om steentjes, zand, stokjes en ander klein ongemak tijdens het wandelen uit de schoenen te houden. Ze worden niet alleen toegepast voor trailrunningschoenen, maar bijvoorbeeld ook bij lage wandelschoenen. Wandelgemak.nl biedt vanaf nu trail gaiters aan met een Nederlands tintje: met een ontwerp van Hollandse Lucht of Hollandse Bodem.

Licht en comfortabel
De trail gaiters van Wandelgemak.nl zijn zeer licht van gewicht en gemaakt van een bijzonder flexibele, zachte en stretchy stof. Daardoor zijn ze zeer comfortabel om te dragen en knellen ze bijvoorbeeld niet af. Deze ultralichte schoenkappen zijn de oplossing om vervelend vuil zoals kiezelstenen, dennennaalden, zand en dergelijke buiten te houden. Zo voorkom je irritatie en eventuele verwondingen.

Holland design
Wandelgemak.nl biedt nu trail gaiters aan met een Hollands design. Zo kun je kiezen voor de blauwe Hollandse Lucht of oranje/bruine Hollandse Bodem. Beide ontwerpen zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten: small, medium en large. Aan de voorkant zijn ze voorzien van een slim haakje om onder de veter te halen, aan de achterkant kun je ze middels een bijgeleverd stukje klittenband bevestigen.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.wandelgemak.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Wandelgemak.nl:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.