Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Tijd voor de winterlegging: Abisko Varm Trekking Tights

Tijd voor de winterlegging: Abisko Varm Trekking TightsToen Fällräven in 2017 de outdoor community voor het eerst liet kennismaken met de trekkinglegging, was de eerste reactie er een van twijfel. Een legging? Voor trekking? Serieus? En Fjällräven bleek het niet als enige een goed idee te vinden, de trekking community was er dol op en tegenwoordig worden de leggings van Fjällräven gedragen door natuurliefhebbers over de hele wereld.

Functionele en uiterst comfortabele leggings
Het ontwerpteam, dat uitsluitend uit vrouwen bestaat, wilde een echt comfortabele legging ontwerpen en hield daarbij rekening met verschillende lichaamstypen en -vormen. Het resultaat is een serie functionele en uiterst comfortabele leggings waarin je kunt genieten van de adembenemende ervaring van de natuur.

Perfect voor de koudere maanden
De Abisko Värm Trekking Tights is perfect voor de koudere maanden, met windbestendige panelen van gerecycled polyester/elastaan, een comfortabele hoge tailleband, stretch Cordura verstevigingen en een waterdicht PU-membraan.

Ongecompliceerde functionaliteit
Vergeleken met de befaamde broeken van Fjällräven, die wereldwijd bekend zijn en gedragen worden, is de legging van Fjällräven hard op weg om net zo bekend te worden om de hoge kwaliteit, ongecompliceerde functionaliteit en tijdloze design.

Technische trekkinglegging
De Abisko Värm Trekking Tights is een technische trekkinglegging voor dagtochten in de herfst of winter. Uitgevoerd in slijtvast stretchmateriaal van gerecycled polyester en elastaan met een geborstelde binnenkant en windbestendige panelen op de voor- en zijkanten. Verstevigingen van superelastische Cordura op de knieën en reflecterende details voor zichtbaarheid bij weinig daglicht. De brede tailleband heeft een trekkoord aan de binnenkant voor een goede, nauwsluitende pasvorm. Twee zakken op de pijpen voor een kompas en andere kleine items die je bij de hand wilt houden.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.