Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Bekroonde LifeStraw Peak Series biedt veilig drinkwater in de palm van je hand

Bekroonde LifeStraw Peak Series biedt veilig drinkwater in de palm van je handLifeStraw werd bekend met hun waterfilterrietje, maar inmiddels heeft het merk een zeer interessant assortiment waterfilters op de markt gebracht. Zo won eerder dit jaar de LifeStraw Peak Squeeze Bottle de bekende ISPO Award. Geen wonder, want door een zeer compact ontwerp met de bijzonder slimme manier van filter en watercontainer in een flexibele fles te combineren maakt dit een geliefde waterfilter voor onderweg.

Peak Series Straw
Het beste outdoor waterfilter op de markt is opnieuw ontworpen. Het resultaat is een veelzijdige en duurzame waterfilter met een nieuw design en een betere grip. Dit ultralicht waterfilterrietje is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen, heeft geen extra onderdelen om bij te houden en heeft een verbeterde stroomsnelheid die het drinken vergemakkelijkt. Met slechts 65 gram heb je direct toegang tot 5 jaar veilig drinkwater in de palm van je hand.

Peak Series Collapsible Squeeze
LifeStraw's Peak flexibele waterfles is een alles-in-één apparaat voor wateropslag en -filtratie, gemaakt van eersteklas materialen. Het is sterk genoeg om mee te nemen op al je avonturen, zonder je zorgen te maken over scheuren en lekken en is ultralicht en opvouwbaar. Je kunt het filter gebruiken als een rietje, opslagoplossing, knijpsysteem of aansluiten op andere Peak Serie-systemen om het beste bij je avontuur te passen.

Peak Series Gravity filters
Verder bestaat de Peak Serie ook nog uit verschillende zogenaamde gravity-filters welke het water filteren met behulp de zwaartekracht: je vult de ene helft met water, hangt het systeem aan een tak of in de nok van je tent en de zwaartekracht doet de rest. Er zijn verschillende formaten, inclusief extra grote uitvoeringen voor kleine groepen.

Geavanceerde holle vezel membraantechnologie
Alle LifeStraw producten beginnen met geavanceerde holle vezel membraantechnologie. Wat is dat eigenlijk? Nou, stel je bundels rietjes voor met microscopisch kleine gaatjes erin, zo klein dat organismen als bacteriën, parasieten en zelfs vuil en microplastics er niet doorheen kunnen. Drink rechtstreeks uit meren, rivieren en beken of vul een drinkfles om je LifeStraw onderweg te gebruiken.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.lifestraw.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lifestraw:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.