Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lichte en compact opvouwbare Expedition Pack Down Anorak van Fjallraven

Lichte en compact opvouwbare Expedition Pack Down Anorak van FjallravenEen nieuwe aanwinst in de iconische Expedition Series van Fjällräven is de Expedition Pack Down Anorak. Het is een lichtgewicht en compact opvouwbare anorak voor winteractiviteiten en dient perfect als extra laag over of onder een shell jas. De anorak is gemakkelijk aan en uit te trekken dankzij de rits op het zijpand en de iets ruimere pasvorm.

Ethisch geproduceerde dons
De Expedition Pack Down Anorak van Fjällräven is gevuld met één laag ethisch geproduceerde dons in de doorgestikte kanalen en een synthetische vulling op de ellebogen en schouders voor extra isolatie en bescherming tegen druk en vocht. Fjällräven maakt enkel gebruik van dons dat gegarandeerd 100% traceerbaar is, ethisch verantwoord geproduceerd is en van de hoogste kwaliteit is. De anorak bevat verder twee steekzakken en een buidelzak, elk voorzien van een rits.

Expedition Series
Deze licht en compact opvouwbare anorak is onderdeel van de Expedition Series van Fjällräven met iconische designs, duurzaam geproduceerde materialen en een hoge betrouwbaarheid onder koude omstandigheden.

Maten en kleuren
Fjällräven biedt de Expedition Pack Down Anorak in de maten XXS t/m XL en vijf verschillende kleuren (True Red, UN Blue, Black, Navy en Patina Green). Adviesverkoopprijs bedraagt EURO 369,95.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.fjallraven.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fjällräven:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.