Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Garmin introduceert de robuuste Instinct Crossover smartwatch

Garmin introduceert de robuuste Instinct Crossover smartwatchGarmin Nederland kondigde afgelopen week de Instinct Crossover aan, de nieuwste en meest unieke toevoeging aan de populaire Instinct familie van robuust gebouwde smartwatches. De Instinct Crossover is een hybride GPS smartwatch voor mensen die houden van een klassiek analoog horloge, maar die niet willen inleveren op essentiële smartwatch-functionaliteit en duurzaamheid. De opvallende, lichtgevende wijzers van de Instinct Crossover versterken op dynamische wijze Garmin's robuuste 24/7 gezondheidsmonitoring en activity tracking functies in een gemakkelijk af te lezen digitaal display. En dankzij het opladen op zonne-energie van Garmin wordt de levensduur van de batterij van de Instinct Crossover gemeten in maanden, niet in dagen.

"We hebben de Instinct Crossover gecreëerd voor mensen met een actieve levensstijl die de voorkeur geven aan het uiterlijk van een traditioneel horloge, maar die klaar zijn om de functionaliteit van een moderne smartwatch te ervaren", aldus René Dijk, Head of Marketing & Productmanagement. "De Instinct Crossover zorgt ervoor dat je geen compromis meer hoeft te sluiten tussen traditie en technologie, dat geeft deze avontuurlijke en moderne smartwatch een nieuwe definitie."

De nieuwe robuustheid
Instinct Crossover is een combinatie van een stevige constructie met een intuïtieve ervaring die gebruikers kunnen verwachten van een Garmin Instinct. Met nieuwe Super-LumiNova® gecoate analoge wijzers en cijferring om een robuust, maar verfijnd horloge is de Instinct Crossover klaar voor elke activiteit of avontuur. De analoge wijzers liggen over het digitale scherm met hoge resolutie en bewegen snel wanneer gebruikers gedetailleerde gegevens over slimme functies willen bekijken. Gebruikers kunnen met vertrouwen naar buiten gaan in de wetenschap dat de Instinct Crossover thermisch en schokbestendig is, gebouwd volgens MIL-STD-810 en waterdicht tot 10 ATM. Dankzij de nieuwe RevoDrive-technologie van Garmin levert de Instinct Crossover nauwkeurige analoge tijdwaarneming, zelfs bij de zwaarste activiteiten en omgevingen. Als gebruikers tijdens een avontuur een significante impact hebben op hun horloge, zorgt RevoDrive voor autokalibratie zodat gebruikers altijd de precieze tijd blijven zien.

Lange batterijduur
Mensen die de voorkeur geven aan eeuwigdurende tijdwaarneming op analoge horloges zullen de oneindige batterijduur van de Instinct Crossover - Solar Edition waarderen, zeker in de batterijbesparende modus gecombineerd met het opladen op zonne-energie, die traditionele analoge functies biedt zoals tijd, datum en een stopwatch. Tijdens het gebruik van geavanceerde verbonden functies, kan Instinct Crossover - Solar Edition tot 70 dagen batterijduur bieden in smartwatch-modus met opladen op zonne-energie. Zelfs zonder zonne-energie kan het basismodel van de Instinct Crossover bijna een maand batterijduur bieden in de smartwatch-modus en meer dan 110 uur in de GPS-modus.

Blijf gezond en verbonden
Instinct Crossover biedt de functies en gegevens die gebruikers nodig hebben om hun doelen op het gebied van wellness, fitness en levensstijl te bereiken. Instinct Crossover biedt Garmin's volledige pakket wellness-functies, waaronder Sleep Score en Advanced Sleep Monitoring, en een Health Monitoring-activiteit waarmee gebruikers belangrijke gezondheidsgegevens, zoals Body Battery™, stress en hartslag in één oogopslag kunnen inzien.

Fitnessliefhebbers zullen gemotiveerd zijn als ze weten dat hun Crossover over VO2 Max, Pulse Ox2, Fitness Age, Training Status/Load/Effect, HRV Status en Recovery Time beschikt. Deze gezondheids- en welzijnsfuncties worden mogelijk gemaakt door de langere batterijduur van de Instinct Crossover en het vermogen om wekenlang gedragen te worden zonder op te laden.

Om up-to-date te blijven wanneer je van huis bent, maakt de Instinct Crossover verbinding met smartphone toestellen zodat gebruikers meldingen op hun horloge kunnen ontvangen, gebruik kunnen maken van Garmin Pay™ contactloze betalingen en kunnen synchroniseren met de Garmin Connect™ app en Connect IQ™ store voor aanpassingen.

Navigeer buiten de gebaande paden
Bij het ervaren van het leven buiten de gebaande paden, biedt Instinct Crossover GPS-tracking, Multi-GNSS ondersteuning, ABC sensoren, TracBack® routing, die gebruikers helpt dezelfde route terug te navigeren naar hun startpunt. Daarnaast biest Reference Point de mogelijkheid voor gebruikers om een bekende plaats in de buurt van hun locatie te volgen. Instinct Crossover - Tactical Edition bouwt voort op deze functies en biedt speciale tactische functies zoals nachtzicht compatibiliteit, stealth mode, dual-format GPS, een kill switch en nog veel meer.

Instinct Crossover vertegenwoordigt Garmin's voortdurende innovatie van smartwatch-technologie en is nu verkrijgbaar met een adviesprijs vanaf EURO 549,99.

Meer foto's bij dit nieuws-item

Klik op de onderstaande foto's om ze groter te zien...

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.